Neden orgazm olamıyoruz?

Cinsel birliktelikten zevk alıyor ama orgazm olamıyor musunuz?

Neden orgazm olamıyoruz?

Birçoğumuz cinsel birleşme sırasında zirveye ulaşamadan yarı yoldan geri dönüyoruz. Bu durumun gerçekten moral bozucu olduğunu biliyoruz çünkü bizler orgazm olmamız "gerektiğini"  düşünüyoruz. Fakat kimsenin kadınlara söylemediği çok önemli bir şey var; o da kadınların büyük çoğunluğunun tek başına cinsel birleşmeyle orgazm olamadığı gerçeği. Kadınların çoğu doruk noktasına ulaşabilmek için klitoral uyarılmaya ihtiyaç duyuyor. 

Yani partnerinizin yatakta ne kadar mükemmel olduğu hiç önemli değil. Bu sizin partnerinizle alakalı bir durum değil, aksine sizin anatominizle alakalı bir durum!  Tabii ki cinsel birleşme sırasında kendiliğinizden orgazma ulaşabilirsiniz, fakat bu çok nadir olacak ve sizi tatmin etmeye yetmeyecektir. 

Kadın ve erkek vücudu birbirinden tamamen farklı yapıdadır ve erkekler penetrasyon sırasında kolayca orgazm olabilirler. Sizin de orgazma ulaşabilmeniz için partnerinizin klitorisinize dokunabileceği pozisyonları deneyin. 

Eğer orgazm olmaya çok odaklanırsanız, strese girebilir yaşadığınız cinsellikten zevk almamaya başlarsınız. Öncelikle partnerinizin her dokunuşundan zevk almaya bakın. Seksin eğlenceli birşey olduğunu ve bunu sadece zevk için yaptığınızı unutmayın. Orgazm olmak size verilen ve tamamlanması gereken bir görev değil! 

Partnerinizle konuşun!  On a vücudunuzda dokunmasını istediğiniz noktaları ve nelerden hoşlandığınızı söyleyin. Ve denemek istediğiniz yeni seks pozisyonları bulun. Yeni pozisyonları denerken başarısız olmaktan korkmayın, sonuçta kimse size not vermiyor.

17.20131004103259.jpg

Yorumlar