Nemlendiricinizden daha fazla verim almanın 4 yolu!

Kim daha sağlıklı, canlı, esnek bir cilt istemez ki? Eğer nemlendiricinizi doğru uygularsanız bu bir rüya değil...


Nemlendiriciyi yüzünüzün ortasından başlayıp kenarlara doğru mu sürüyorsunuz?

Eğer tekniğiniz bu şekildeyse dikkat! Nemlendiriciler, saç çizginizin başladığı ve kulaklarınıza yakın olan yerlerde gözeneklerinizin tıkanmasına neden olabilir. Bu yüzden kullandığınız ürünü dozunda kullanıp, yeterli bir katman halinde sürün.
4 1

Nemlendirici kremlerinizi boyun ve dekolte bölgesine de uygulanabilir olanlar arasından seçin.

Fakat burada dikkat edilmesi gereken bir şey var. Yüzünüze uyguladığınız krem miktarının yarısı boyun ve dekolte bölegesi için yeterli olacaktır.

Birçok kadın boyun ve dekolte bölegelerine krem sürmeyi unutuyor. Bu çok yanlış çünkü ilereyen yaşlarda bu bölgeler ince deri olduğu için çok çabuk kırışıyor. Bu oluşumun engellenmesi için şimdiden önlem almakta fayda var.
4 2

Duş aldıktan sonra cildinizi nemlendirmeyi ihmal etmeyin. Duşunuz bittiğinde çok vakit kaybetmeden nemlendiricinizi sürerseniz hem kuru derinizden kurtulursunuz hem de nemlendiricinizden daha çok verim alırsınız.

Her duş sonrası bu işlemi uygulamayı bir rutin haline getirerek cildinizi daha çok koruyabilirsiniz.
4 3

Cilt tipinize göre nemlendirici seçmeniz çok önemli. Aksi takdirde tahrişleri ve yağ bezelerini cildinizde görmeniz mümkün.

Yanlış ürünleri kullanmanın sonucunda sivilcenmeler, kızarıklar meydana gelir. Unutmayın cildimiz oldukça hassas… Ayrıca cilt tipinize göre seçtiğiniz nemlendirici ürünlerin de doğal olmasına özen gösterin.
4 4