New York Moda Haftası : 2014 Sonbahar

Soyut motifler, deri ve kürk! İşte New york moda haftası ve 2014 sonbahar koleksiyonları!


New York Moda Haftası 2014 Sonbahar defileleri başlar başlamaz yılın ikinci yarısında, moda tutkunlarının dolaplarına hangi parçaları ekleyeceklerine dair birçok seçenek sundu bile!

Bu yıl tasarımcıların temel ilham kaynağı kıyafetlerin işlevselliği olmuşa benziyor.

Birçok marka parçaların kullanılabilirliğini kendilerince yorumlamış olsa da, bazı trendler şimdiden şekillenmişe benziyor.

Deri ve kürk detaylara yapılan vurgu, geometrik ve soyut desenlerin tercih edilmesi, feminen ve maskülen karakterler arasında denge sağlama çabası şimdiye kadar tasarımlarda gözümüze çarpan detaylar.
11 1

The Coach 2014 koleksiyonu marka tarihinde bir mihenk taşı oluşturdu.

İngiliz tasarımcı Stuart Vevers rehberliğinde hazırlanan koleksiyon, büyük başarı kazandı.

Lüks marka için ilk defa koleksiyon hazırlayan tasarımcı, bilindik bir başlangıç noktasından yola çıktı: "The Shining" ve "Badlands" gibi sinematik etkilerle harmanlanan geleneksel Amerikan spor giyimi!
11 2

Stuart Vevers dış giyim parçalarının işlevselliğine odaklanıyor.

Yeni koleksiyonun akılda kalan parçaları arasında kırmızı-siyah balıksırtı desenler, kürklü pösteki montlar, oversize eklemli paltolar ve hatta motarcu tarzı deri ceketlerin değişik versiyonları bulunuyor.

Aksesuar tasarımlarında ise birçok tasarımda aynı malzemeler kullanılmış, Wedge botlar, çapraz askılı çantalar ve platform topuklu spor ayakkabıları markanın tarzını tamamlayan unsurlar.
11 3

BCBG Max Azaria 2014 Sonbahar koleksiyonu markanın 25. yıldönümü için hazırladığı özel bir koleksiyon.

Bu nedenle marka kendisiyle bütünleşen ve ünlü bir marka olmasını sağlayan tasarımlarını yeniden yorumluyor.
11 4