New York Moda Haftası 2015 Bahar güzellik trendleri!

2015 New York Moda Haftası saç ve makyaj trendlerini mercek altına alıyoruz... İşte 2015 bahar seonu güzellik trendleri!


New York Moda Haftası önümüzdeki bahar sezonunun trendleriyle karşımızda!

Moda haftalarında ön plana çıkan yalnızca modacıların büyüleyici tasarımları değil. Podyuma yansıtılan siluetlerin stilini yansıtan saç ve makyaj biçimleri de ön plana çıkıyor.

Sizler için 2015 İlkbahar-Yaz trendlerini yansıtan New York Moda Haftası’ndan, saç ve makyaj trendlerini derledik!
8 1

2015 bahar sezonu makyaj trendlerinde karşımıza çıkan ilk detay belirgin göz kapakları oluyor.

Göz kapaklarına uygulanan canlı, belirgin ve güçlü renkler 2015 New York Moda Haftası bahar podyumunda kendini belli ediyor.

Honor, Peter Som ve Anna Sui gibi isimler podyum makyaj stillerinde belirgin göz kapaklarına yer veren isimler.
8 2

Abartıdan uzak, günlük görünümler 2015 İlbahar güzellik modasında en büyük yeri kaplayan güzellik trendi.

New York Moda Haftası 2015 bahar defilelerinde, diğer sezonlardan farklı olarak tüm koleksiyonlarda kullanılan makyaj stili genellikle oldukça sade bir yapıya sahipti. Koyu renkli rujlar ve göz makyajları yalnızca belirli isimlerin podyumunda yer aldı.

Makyajsız cilt ve sanki makyaj uygulanmamış gibi görünen doğal uygulamalar New York Moda Haftası’na damgasını vuran güzellik trendi.
Jason wu, Alexander Wang, Victoria Beckham ve BCBG Max Azaria gölgelendirme teknikleriyle en doğal ve hoş görünümü elde etme çabasındalar.
8 3

Uzun ya da kısa, yukarıdan ya da aşağıdan, tarzınız nasıl olursa olsun 2015 İlkbahar güzellik trendleri arasında at kuyrğu saç modeli podyumun en popüler görünümerinden biri!

Oscar de la Renta, Prabal Gurung ve Alexander Wang at kuyruğunu Hollywood ihtişamını yansıtan dalgalar, metalik aksesuarlar ve abartıdan uzak saç stiliyle kombinliyor.
8 4