New York Moda Haftası'ndan 9 tasarımcı!

New York Moda Haftası'nın yeni ve başarılı simalarını sizinle tanıştırmak istedik. İşte New York Moda Haftasın'a damgasını vuran yeni isimler!


Her moda haftasında Chanel, Lanvin, Burberry gibi modanın efsanevi isimlerinin merakla beklenen koleksiyonlarını izliyoruz. Moda devlerinin klasikleşmiş stillerini çok iyi bildiğimiz için yeni tasarımları beğenimizi kazansa da bizleri şaşırtmıyor.

Moda haftalarının güzel yanı bizi yeni isimlerle, yeni tarzlarla tanıştırması. Yeni tasarımcıların deneysel çalışmalarını görmek Moda haftasının en ilgi çekici taraflarından biri.

Sizler için New York Moda Haftası'nda öne çıkan 9 yeni tasarımcı ve markayı inceledik! Yıldızı parlayan bu isimleri ileriki sezonlarda takibe almanızı öneririz!
11 1

Karşımızda henüz 24 yaşında olmasına rağmen büyük başarılar elde etmiş bir tasarımcı var.

Savannah Sanat ve Tasarım okulundan mezun olan Jean-Pierre, Amerika’nın tek resmi terzisi Ralph Rucci ve Ohne Titel gibi isimlerin yanında kendini geliştirdi.

Tasarımlarında spor stil ile kadınsı çizgileri buluşturan Jean-Pierre ‘nin bilim kurgu film kostümleri gibi duran kreasyonları bizi şaşırtmıyor.
11 2

Julia Kalmanovich Moskova ve New York arasında mekik dokuyan bir tasarımcı. Kalmanovich’in giyim tarzı, dizayn ettiği aşırı lüks parçalara da yansıyor.

Ünlü Rus kostüm tasarımcısı Slava Zaitsev’in yanında çalışan Kalmanovich ilk koleksiyonunu 2006’da sergiledi.

Kalmanovich klasik moda ve terzilik eğitimi almış olmasına rağmen, Rus sokak modasından da esinleniyor.
11 3

Hellessy tasarımcısı Sylvie Millstein’in etkileyici geçmişi herkesin ilgisini çekecek türden.

Japon bir anne ve Fransız bir babanın çocuğu olarak Paris'te dünyaya gelen Millstein, Versailles'da eğitim gördü.

Daha sonra Paris’in en prestijli kolejlerinden biri olan HEC’de eğitimine devam eden Millstein, eğitimini tamamladıktan sonra Givenchy ve Harrods’ ta satış departmanında çalıştı.

Millstein kendi deneyimlerinden yola çıkarak iş kadını kıyafetleri üzerinde çalışmalar yaptı ve bu alanda kendi tarzını belli etti.
11 4