Hollywood yıldızlarının güzellik sırları!

Ünlü kadınlar güzellik defterlerini inceliyoruz...



Güzelliklerine hayran kaldığımız ünlülerin karşımıza çıkmadan önce dünyanın en iyi makyaj artistleriyle çalıştığını biliyoruz. Hatta çoğu zaman 'O kadar makyaj bende de olsa…' dediğimiz bile oluyor.

Ancak ünlüler aslında bundan fazlasını yapıyor. Hepsinin bilmediğimiz küçük güzellik sırları var. Şimdi bu sırlardan bazılarını açığa çıkarıyoruz.
11 1

Yaşı asla belli olmayan çekici oyuncu, anneannesinden kalan reçeteleri hala kullandığını, etkili gülümseyişinin ardındaki sırrın çilek olduğunu söylüyor. Jones dişlerini ezilmiş çilekle fırçalıyor. Ayrıca saçlarına da düzenli olarak hintyağıyla kür uyguladığını belirtiyor.
11 2

Aşık Shakespeare filmindeki güzelliği akıllara kazınan oyunucu hamilelik öncesi aldığı vitaminlerin saçlarına çok iyi geldiğini bu nedenle bebeğini kucağına almasının üstünden onca vakit geçmesine rağmen hala bu vitaminleri almaya devam ettiğini söylüyor.
11 3

Mariah Carey halkın karşısına çıkmadan önce dudaklarına nane ruhu sürüyor. Nane ruhu dudaklardaki kan akışını yükselterek daha canlı ve dolgun görünmesini sağlıyor.
11 4