Nur Yerlitaş makyajsız çekilince kızdı!

İşte benim stilim yarışmasının jüri üyesi ünlü modacı Nur Yerlitaş makyajsız yakalandı. İşte görünce şaşıracağınız makyajsız Nurella...

Nur Yerlitaş makyajsız çekilince kızdı!

İşte Benim Stilim yarışması ile modadaki şöhretine ekran şöhretini ekleyen Nur Yerlitaş makyajsız haliyle herkesi şaşkına çevirdi. Taksim'de bir restoranda makyajsız halinin fotoğrafı çekilince Nur Yerlitaş çok sinirlendi.


Nur Yerlitaş , önceki akşam Taksim'deki bir Japon restoranında arkadaşlarıyla yemek yedi. Keyfi yerinde olan ünlü modacı Nur Yerlitaş sıfır makyajla yemeğe gelmişti. Magazin muhabirleri de bu fırsatı kaçırmayıp Nur Yerlitaş 'ın makyajsız halini objektiflere yansıttı.

NUR YERLİTAŞ MAKYAJSIZ ÇEKİLİNCE ÇOK SİNİRLENDİ

Makyajsız halinin görüntülendiğini farkeden Nur Yerlitaş çok sinirlendi. Öfkesini mekan yöneticilerinden çıkartan Nur Yerlitaş "Burada beni nasıl çekerler. Bir daha bu mekana gelmem" diye bağırdı.

İŞTE NUR YERLİTAŞ'IN MAKYAJSIZ HALİ

nur-1.20150415142406.jpeg

Nur Yerlitaş İşte Benim Stilim yarışmasında ekran makyajını kendisi yapıyor. Yarışmacıları makyajları konusunda sık sık eleştiren Nur Yerlitaş , Zeynep Öztürk 'e demakyaj dersi vermişti.

nur-3.20150415142436.jpeg

 

Yorumlar