Omuzlarda saç modelleri!

Omuz hizası saç kesimleri gece davetlerinde nasıl kullanılıyor? 2014 yılında ara boy saçlarınıza yenilik gelsin!


Peruk görünümü, topuz ya da minik dalgalar…

Omuz hizasındaki saçlarınızı sıradanlıktan kurtarmanın vakti geldi. Ünlülerde ilham alarak daha cesur, daha seksi ve daha rahat saç modellerini denemeye ne dersiniz?
9 1

Omuz hizasındaki saçlarınızı ortadan ikiye ayırın. Saçlarınızı havluyla kurutun ve saç kurutma makinesiyle kurutmadan önce saça ışıltı ve hacim veren saç serumlarından kullanın.

Fön makinesiyle saçlarınızı kuruturken, saçlarınıza parmaklarınızla şekil vermelisiniz. Eğer saçlarınız fazla dağınık görünüyorsa o halde bir saç maşası yardımıyla saçlarınızın uçlarını dışa doğru kıvırın.
9 2

Cobie Smulders'ın da tercih ettiği dolgun ve yumuşacık peruk modeli, doğal dalgalı saçlar için ideal.

Saçlarınızın köklerine yoğunluk vererek, saçınıza şekillendirici bir saç kremi uygulayın. Saçtaki dalgalara şekil verici özellikteki kremleri ya da saç spreylerini tercih ederseniz daha iyi sonuç alırsınız. Saçlarınızı ters yöne doğru kurutarak hacimlendirin.

Saçınızdaki doğal dalgaları hafifçe biçimlendirmek için maşayla saçlarınızı hafifçe kıvırın. Saçlarınızın uçlarındaki lülelerin daha sıkı olmasına özen gösterin.

Saçlarınızdaki dalgaları sabitlemek için sprey kullanın.
9 3

Eğer katılacağınız davette mdern tasarımlı bir elbise giymeyi düşünüyorsanız, bu dümdüz saç modeli sizin için ideal.

Natalie Portman'ın dümdüz saçları saç modelini ortaya çıkarıyor. Bu model için saçlarınızın nasıl göründüğünün önemi büyük. Saçlarınız sağlıklı ve parlak olmalı.

Saçlarınızı kurutmadan önce saçı besleyen ve parlaklık veren düzleştirici etkili bir serum uygulayın ve fön makinesiyle saçlarınızı kuruturken bir yandan tarayın.

Tarayarak kuruttuğunuz saçlarınıza 2. defa düzleştirici ve ısı koruyucu serum uygulayın ve saçlarınızı düzleştiriciyle şekillendirin.
9 4