Ön sevişmeyi nasıl uzatırsınız?

Seks yalnızca birleşmeden ibaret değil! Daha uzun, daha güçlü ve daha etkili orgazm için ön sevişmeye yoğunlaşın...


Eğer seksin sadece cinsel birleşmeden ibaret olduğunu düşünüyorsanız artık "Seks"in ne anlama geldiğini düşünmenin vakti gelmiş demektir!

Daha uzun, daha güçlü ve daha etkili orgazm için ön sevişmeye yoğunlaşın.

Ön sevişmeyi uzatmak kadınların orgazm şansını ve seksten aldığınız hazzı arttırır.

Seks terapisti ve ilişki uzmanı Amber Madison, partnerlerin ön sevişme sayesinde birbirlerinin vücutlarında yeni şeyler ve birbirlerini tatmin edecek şeyler keşfedebileceğini söylüyor.
7 1
Ön sevişme; çiftleri ilişkilerinin ilk günlerine döndüren, aralarındaki mahremiyet bağını güçlendiren sihirli bir başlangıç.

İlk adım olarak ön sevişmeye artık unuttuğunuz öpüşmeyle başlayın.

Nöro Endokrinoloji Dergisi'nde yayınlanan bir bir çalışmada, araştırmacılar samimi yüzyüze kontak ve öpüşme sonrası çiftlerin birbirlerinden daha az irite olduklarını ve yüzyüze temasın, kişisel gelişimi ve vücut sağlığını etkileyen protein dolaşımını güçlendirdiğini ortaya koyuyor.

Seks uzmanı Kristina Wright ise Fransız öpücüğünün çiftler arasında kısa zamanda güçlü bir bağ yarattığını vurguluyor.
7 2
Öpüşmeden önce dudaklarınıza mentollü bir dudak merhemi sürebilir ve ağzınıza küçük bir şeker alabilirsiniz.

Partnerinizin kıyafetlerini yavaşça çıkarmaya başladığınıda onu dudaklarınız kapalı bir şekilde öpmeye başlayın. Partnerinizin alt dudağını nazikçe dudaklarınızın arasına alın.

Los Angeles'lı Dr. Seksolog Jessica O'Reilly ise "Dudak çizgisi" yöntemini öneriyor.

Bu öpüşme yönteminde O'Reillley, dilinizi kullanarak nazikçe partnerinizin dudak çizgisinin üstünden geçmenizi söylüyor. Bu hamle sizin seks becerileriniz hakkında partnerinize küçük bir ipucu verecek!
7 3

İkinci adımda ise partnerinize beklenmedik anlarda seks kıvılcımları yaşatın. Bir yemeğe giderken el ele tutuşmak ne kadar romantikse, arabadan inmeden öne vereceğiniz ateşli bir öpücük de o kadar seksi!

Seks ve ilişki uzmanı Wright dokunuşların önemli olduğunu vurguluyor. " Bir ilişkide dokunuşlar çok önemlidir. Wright,Yalnızca birbirinizin vücudunu tanıma sürecinde değil ilişkinin her döneminde birbirinize dokunmanız gerekir." diyor.
7 4