Romantik ve masrafsız bir Sevgililer Günü

.....



O özel zamana sadece sayılı saatler kaldı! Neler yapacağınıza hala karar vermemiş ve kara kara bütçenizi düşünüyorsanız sizler için hazırladığımız bu rehbere göz atın.

'Aşk mı para mı' sorusuna kalplerle cevap verenler için...
8 1

O'na utunulmaz bir 'aşk sabah'ı yaşatın!


Her sabah yeteri kadar uyuduğunuzu düşünüyoruz. O zaman bu sabah bir değişiklik yapın ve biraz erken uyanın. O'na unutulmaz bir sabah yaşatmak için hazırlıklara başlayın! Ona çaktırmadan odadan çıkın ve ufak ipuçları hazırlayın. Sevgiliniz uyandığında onu mutfağa yönlendirecek bir not yazmayı unutmayın!
8 2

Sevgililer Günü kahvaltınız hazır mı?


Her gün birlikte kahvaltı yapıyorsanız 14 Şubat’ta daha çeşitli şeyler hazırlayın. Bugün sizin ve partneriniz için unutulmaz bir sabah olmasını sağlayın. Örneğin, kalpli yumurtalar ve krepler uygun bir alternatif olabilir. Onun için yaptığınız cappuccinonun üzerini kürdan yardımıyla kalp şekline sokabilirsiniz.
8 3

Aşk notları her zaman işe yarar!


Notlarla sabah oynadığınız oyunu hatırladınız mı? Bu onu gerçekten çok heyecanlandırdı değil mi? O zaman aşk notların gücüne inanın ve gün içinde bunu yapmaya devam edin. Kıyafetlerini seçeceği dolabın kapağından ayakkabı çekeceğine kadar pek çok yere minik aşk notları yapıştırabilirsiniz. Ceketinin cebine de birkaç satır koymayı unutmayın. Bu sayede gün boyu sevildiğini hatırlayacaktır.
8 4