Gıdı bölgesindeki fazlalıklara karşı boyun germe estetiği!

Boyun germe estetiği ile gıdı bölgesindeki fazlalıklar yok edilerek boyun olması gerektiği gibi gergin hale getirilir.

Fatih Dağdelen

Boyun germe estetiği, hem kadınlara hem de erkeklere uygulanabilen bir operasyondur. Kişinin yaşının ilerlemesi ve yaşlanmaya başlaması ile birlikte boyun bölgesinde kırışıklıkların meydana gelmesi nedeni ihtiyaç duyulan bir estetik operasyon türüdür.

Boyun ve gıdı sarkması şikayeti çok fazla

Boyun ve gıdı bölgesindeki deri sarkmaları ve buruşmalar yaşlanmanın yanı sıra hızla kilo alıp vermeye bağlı olarak gelişen bir estetik sorundur. Genç ya da yaşlı, kadın ya da erkek herkes boyun bölgesindeki çizgilerden, gıdı bölgesindeki sarkmalardan çok şikayet ederler. Boyun ve gıdı sarkmalarının en iyi tedavi yolu ise fazla yağın alınarak gerilmesi işlemidir. Bunun için de hastalar liposuction ve boyun germe ameliyatı yapılması gerekir.

Boyun ve gıdı estetiği sadece yaşlılara yapılmaz

Boyun ve gıdı buruşması ile sarkmasının yaş gruplarına göre farklı türleri vardır. Gençlerde aşırı kilo alıp vermeye bağlı olarak görülen boyun ve gıdı sarkmaları erken yaşlarda ortaya çıkabilir. Ayrıca genetik özelliklere bağlı olarak da boyun bölgesindeki fazla yağlanmaya bağlı deformasyonlar oluşabilir. Çene kemiğinin kısa olması nedeniyle çene ucunun yüzün genel yapısına göre daha geri planda durması da gıdının sarkık durmasına neden olabilir. Ayrıca doğal boyun yapısı kısa olan kişilerde de yaygın olarak görülebilir. Daha ileri yaşlarda ise yaşlanmaya bağlı olarak deri elastikiyetini kaybederek buruşur ve sarkar. Yaş ve çeşitli rahatsızlıklarla birlikte ortaya çıkan kilo sorunları da aynı şekilde boyun ve gıdı bölgesinde sağlık sorunlarına neden olabilir.

Tedavi süreci basittir

Herhangi bir sebepten oluşan boyun kırışıklıkları ve gıdı sarkmaları lokal anestezi ya da genel anestezi uygulaması ile yağ alımı ve germe işleminin yapılmasıyla gerçekleştirilir. Boyun germe estetiği genelde yüz germe estetiği ile birlikte yapılmaktadır. Operasyon genellikle 1 saat içinde tamamlanır. Boyun germe estetiği sonrasında hastanede kalınmasına gerek olmaz. Aynı gün içinde hasta evine dönebilir. Ortalama bir hafta sonra boyun ve gıdınız iyileşmiş olur. Bir iki günlük dinlenme iyileşme süreci için yeterlidir. Hasta normal hayatına devam edebilir.”

"Sitemizde köşe yazarı olarak yazı yazan tüm yazarlarımız yazdıkları yazı ve görüşlerden tamamıyla kendileri sorumludur. Köşe yazarlarının yazılarından dolayı İnternethaber Yayıncılık AŞ. (elmaelma.com) hiçbir şekilde yasal sorumluluk kabul etmemektedir."
Yorumlar