Öpüşürken erkeklerin düşündüğü şeyler!

Cosmopolitan'ın ilişki ve seks editörü Frank Kobola, bir erkek olarak bize erkeklerin düşünceleri hakkında ipuçları veriyor...


Hep erkeklerin ne düşündüğünü merak ederiz. Hatta en romantik anlarda sorulan "Ne düşünüyosun?" sorusu artık alay konusu oldu.

Gözlerinizi kapatıp dudaklarınızı onun dudaklarına kenetlediğiniz anda aklından neler geçiyor? Makyajınızın yeni gömleğine bulaşıp bulaşmayacağı mı? Yoksa artık arabasını yıkatmanın vaktinin geldiğini mi?

Kadınlar için Pandora'nın kutusu kadar gizemli olan erkek zihninden neler geçiyor Frank Kobola bizim için anlattı. İşte öpüşürken erkeklerin aklından geçen şeyler...
9 1

"Ona nasıl yaklaşmalıyım? Acaba beni öpmek istiyor mu? Onu öpmek için oldukça yavaş bir şekilde yaklaşacağım, böylece eğer kımıldarsa beni öpmek istemediğini anlarım.

Henüz uzaklaşmaya çalışmadı, bu iyiye işaret. Sanırım henüz yeterince yaklaşmadım. dudaklarımız birbirine değene kadar ona yaklaşmaya devam edeceğim!"
9 2

"Evet, oyun zamanı. Daha önce öpüşmenin ne kadar tuhaf bir şey olduğunu hiç düşünmemiştim.

Algılarım süper bir şekilde açıldığı için çok mutluyum, her şeyi en ince detayına kadar farkedebiliyorum. Şu anda bu kadar dikkatli olmasam ne olurdu sanki! Odaklan!"
9 3

"Bu açı biraz garipmiş. Eğer kımıldarsam sanırım beni öpmekten vazgeçecek. Boynuma kramp girse de bu acı onu öpmeye değer.

Evet boynum felç oldu sanırım ama onu öpmeye devam etmeliyim."
9 4