Orgazm sonrası yapılan tuhaf davranışlar!

Orgazm olduktan sonra ağlamak ya da orgazm sonrasında uyumak gibi tuhaf davranışlar partnerimize ne hissettiriyor? İşte orgazm sonrası yapılan tuhaf heraketler!


Hepimiz değişik alışkanlıklara sahibiz. Bazı alışkanlıklarımız tuhaf olmanın da ötesine geçiyor.

Özellikle orgazm sonrası verdiğimiz tuhaf tepkilere kendimiz bile şaşırabiliyoruz. Gülmekle ağlamanın birbirine karıştığı, mahremiyet kervanına hoş geldiniz!

Sex sonrasında yaptığınız davranışlar, seks sırasında ne yaptığınız kadar önemli. Seks ve orgazm sonrasında verdiğimiz tepkiler partnerimizi nasıl etkiliyor? Ya da orgazm sonrasında kendimizi nasıl hissediyoruz?

İşte orgazm sonrası en sık yapılan tuhaf hareketler!
8 1

Temizliğinize dikkat etmeniz çok güzel bir şey fakat seks bittiği saniyede banyoya koşuyorsanız partneriniz bu davranışınıza alınabilir.

Orgazm sonrası hemen banyoya koşup duşa giriyorsanız sevgiliniz onun ter kokusundan rahatsız olduğunuzu düşünecek. Eğer gerçekten sevgilinizin duşa girmesini istiyorsanız bunu ona güzel bir şekilde söyleyebilirsiniz.

Mesela sevgilinizle biraz yatakta uzanıp daha sonra birlikte duş almayı teklif edebilirsiniz! Asla hayır demeyecektir.

Eğer sevgilinizin vücudundan rahatsız olmuyorsanız o zaman asla koştura koştura duşa girmemelisiniz! Duş yerine sevgilinizin göğsüne yatıp keyif yapmayı deneyin!
8 2

Orgazm sonrası hemen kıyafetlerinizi giyiyorsanız ya kendi vücucdunuzu saklamaya çalışıyor ya da üşüyorsunuz!

Eğer üşüyorsanız sevgilinize üşüdüğünüzü söyleyin ve yorganı üzerinize çekip sizi ısıtmasını isteyin.

Eğer vücudunuzu gizlemek için giyiniyorsanız bunun son derece sinir bozucu bir davranış olduğunu bilmelisiniz. Fazla kilolarınız sevgilinizi rahatsız etmiyor ama hemen kıyafetlerinizi giymeniz den rahatsız olacaktır.
8 3

Gülmek de ağlamak da vücudunuzun stres ve gerginlik sonrası verdiği bir tepki. Seks yaptıktan sonra gülmeniz veya ağlamanız ilişkinizin kötü veya iyi gittiğini gösteren bir işaret değildir.

Bu davranışlar yalnızca sizin üzerinizde biriken stres ve gerginliği attığınızı ve rahatladığınızı gösterir.
8 4