Taç örgü nasıl yapılır?

..



Artık hepimiz biliyoruz: Bu sene örgülerin yılı oldu.

Biz de yaz stilinizi zenginleştirmek için yeni bir örgü modeli bulduk. Bu kez örgüden şık bir taç yapacağız. Hem de ortalama 10 dakika gibi bir sürede!
7 1


Bu saç modelinin biraz hacimli ve dalgalı görünmesini istiyoruz. Böylece gerçek bir plaj havası yakalayabilirsiniz. Bu yüzden saçlarınızı nemlendirin ve şekillendirici kremlerle dalgalandırın. Daha iri kıvırcıklar için saç köpüğü kullanabilirsiniz.
7 2


Önemli bir püf noktası var. Eğer kemikli ve oval bir yüzünüz yoksa alnınıza çok yakın bir örgü yapmamalısınız. Biraz geriden başlayın ve önünüzde çapkın, dağınık tutamlar bırakın.

Kolaylıkla taç formu verebilmek için klasik 3 kollu örgümüzü kulak hizasından başlatıyoruz. . Önde bıraktığınız tutamların bir kısmı örgünün geçiş kısmını kamufle etmek için kullanılacak.
7 3


Örgü sayısını istediğiniz kadar arttırabilirsiniz. Karşılıklı olarak gelen iki örgü de zarif bir taç yaratmak için size yetecektir. örgüyü tel tokalarla sabitledikten sonra öne bıraktığınız saçlarla kabarıklık yapan geçiş bölgesini kapatın.
7 4