Orlando Bloom'lu haz dolu Magnum reklamı!

Magnum’un Orlando Bloom’un yer aldığı 'haz' dolu reklam filmi yayına girdi!

Orlando Bloom'lu haz dolu Magnum reklamı!

Türkiye’deki haz tutkunlarını dünyanın hayran olduğu yüzlerle buluşturan Magnum’un, ünlü Hollywood yıldızı Orlando Bloom ve İtalyan güzel Carla Moure ile gerçekleştirdiği haz dolu reklam filmi yayına girdi. Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın gerçekleştirdiği reklam filmi ilhamını, ürün özelliklerini vurgulayan duygu değişimlerinden alıyor. 

Magnum’un farklı duygulara hitap eden yeni serisi Pink&Black’in Orlando Bloom’lu haz dolu reklam filmi izleyicisiyle buluştu. Çekimleri İstanbul’da Ömer Faruk yönetmenliğinde gerçekleştirilen ve Magnum severler tarafından merakla beklenen ve sosyal medyada 3 günde 1 milyon kez izlenen reklam filmi, ünlü oyuncu Orlando Bloom ve güzelliğiyle büyüleyen İtalyan model Carla Moure ile fark yaratıyor.

Orlando Bloom reklam filminde, kendimizi gösterişli ve özel hissettiğimiz anlarımızı yani Black’i yansıtırken, güzel manken Carla Moure hayatın tadını çıkaran keyifli anlarımızı yani Pink’i simgeliyor. Duygu değişimlerini Carla Moure’un değişen kıyafetleri üzerinden veren reklam filmi, Orlando Bloom’un haz dolu oyunculuk performansıyla dikkat çekiyor. Carla Moure’un Orlando Bloom ile mükemmel uyum sağladığı film izleyicilerini ekrana kilitlemeyi başarıyor. Kampanya çerçevesinde sık sık Türkiye’yi ziyaret eden Bloom, Magnum’un dijital video çekimleri ve özel etkinlikleri çerçevesinde Mayıs ayında tekrar İstanbul’da olacak. 

Miranda Kerr Mango 2013 Yaz Koleksiyonu için tıklayın

Yorumlar