Gece kıyafetleri vücut tipine göre nasıl seçilir?

Yılbaşı, doğum günü, düğün ya da eğlenmek için dışarı çıktığınız bir gece, şık ve güzel görünmek istiyorsanız, bu tüyolar aklınızda olsun!


Elbise seçimi oldukça önemlidir. Vücuduna göre doğru elbise seçebilen kadınlar bir anda yıldızlaşırken vücuduna hiç yakışmayan elbise giyen bir kadın çok kötü bir görüntüye maruz kalıyor.

Bir partiye davetliyseniz size vereceğimiz birkaç önemli detayla gecenin büyüleyici kadınları arasında siz de olabilirsiniz…

Vücut tipinize göre doğru parti elbisesi seçebilmek için bu adımları izleyin…
6 1

Düz vücut hatlarına sahip kadınlar…

Kıvrımsız bir vücudunuz varsa kıyafetinizi daha şekillendirici olanlar içinden tercih edebilirsiniz. Özellikle içinde sıkı astar bulunan bir elbise bel oyuntusu ve kalçanızı daha kıvrımlı göstermeye yardımcı olur.

Ayrıca bu özelliğinizi avantaja çevirip pullu, payetli, ışıl ışıl elbiseler seçmeniz sizin için güzel bir tercih olabilir. Gögüzlerinizin daha büyük görünmesi için üst tarafı büzgülü veya fırfırlı elbiseler seçebilirsiniz.

Blazer ceketler ya da köşeli bir parçayı üst giyim olarak tercih edebilirsiniz. Kesinlikle tercih etmemeniz gereken şeyler ise ekose ve çiçekli desenler. Bu sizi çocuksu bir havaya sokar.
6 2

Kıvrımlı hatlara sahip olan kadınlar…

Vücudu sımsıkı saran elbiseler sizin için biçilmiş kaftan. Parti de vücut hatlarınızı gösteren dar bir elbise sizi diğer kadınlardan bir adım öne çıkarır.

Elbisenizi güçlü kumaşlardan seçin. Yün veya benzeri bir kumaş sizi kalın gösterebilir. Ayrıca seksi bir eldivenle kombininizi tamamlayabilirsinz.

Kalem etekler veya deri parçalar da tercihleriniz arasında olabilir. İnce belinizi vurgulamak için kemer kullanabilirsiniz.
6 3

Minyon kadınlar…

Mini etek ve elbiseler minyon kadınlar için harika bir tercih! Miniler sizi daha uzun boylu gösterir.

Pantolon tercih etmek istiyorsanız paçaları yere kadar uzanan modelleri tercih edip platformlu bir topuklu ayakkabıyla akıllıca bir hileye başvurabilirsiniz. Kombininizi suni bir kürkle tamamlayabilirsiniz.

Ancak dikkat edilmesi gereken bir detay var. Kombininizi yaparken kat kat giyinmekten uzak durun ve düz sade parçaları tercih edin.
6 4