Partneriniz sekste nasıl daha iyi olur?

Partnerinizin sekste daha başarılı olması için sizin de birşeyler yapmanız gerektiğini hiç düşündünüz mü? Daha iyi seks için partnerinizi eğitin!


Çok hoş biriyle berabersiniz ve onu gerçekten seviyorsunuz. Birlikte mükemmel olduğunuzu düşünüyorsunuz ama tek bir yer hariç: Yatak odası!

Mükemmel partneriniz seks konusunda hiç iyi değil. Size istediğiniz gibi dokunmuyor, fazla acele ediyor ya da sizi öpmek isterken bütün yüzünüzü salyalar içinde mi bırakıyor? O halde ona biraz destek olup sekste işleri değiştirme vakti geldi.

Eğer sonsuza kadar yatakta ne giyeceğinizi, hafta sonu nereye gideceğinizi ya da sonunu izleyemediğiniz filmin nasıl bittiğini düşünmek istemiyorsanız derin bir nefes alın ve sevgilinizi seks konusunda eğitmek için bu adımları uygulayın!
8 1

Partnerinizin daha iyi seks yapan birine dönüşmesini istiyorsanız, onu yönlendirmelisiniz.

Bunu yaparken etrafınıza ördüğünüz samimiyet ve seks kozasını bozmamalısınız. Partnerinize nereye dokunmasını tarif ederken "biraz sağa, biraz sola" şeklinde yönlendirme yapabilirsiniz.

Bu sırada kendinizi bir taksi şöförüne yol tarif ediyormuş gibi hissedebilirsiniz ama bu noktada sinirlerinize hakim olmalısınız.

Ani çıkışlar yapıp partnerinizin ve ortamın keyfini kaçırmanıza gerek yok. Emin olun siz ona yol gösterdiğiniz sürece parneriniz en iyi şekilde o yolu takip etmeyi bilecek.
8 2

Büyük bir heyecanla çıktığınız seks serüveniniz göz açıp kapayıncaya kadar bitiyor mu?

Tempolu bir hayata sahip olmanız yatakta da hızlı hareket etmenizi gerektirmez. Seks sırasında partneriniz çok hızlı hareket ediyorsa ona biraz yavaş olmasını söylemek isteyeceksiniz ama bunu yapmayın.

Onunla konuşmak yerine flörtöz bir şekilde kendinizi geri çekin. Sözlerinizle değil hareketlerinizle onu yavaşlattığınızda sizin temponuza ayak uyduracak.

Partneriniz vakit darlığından yakınıyor ve size dokunmak için yalnızca 20 dakikası olduğunu söylüyorsa o halde kendinize bir ajanda oluşturun ve her hafta mutlaka birlikte rahatsız edilmeden geçirebileceğiniz bir gece ayarlayın.
8 3

Partnerinizle müthiş bir oyun oynamaya ne dersiniz? Partnerinizle yataktayken baskın karakteri oynayın ve ona ne istediğinizi sesli bir şekilde söyleyin.

Fakat bu söylediğiniz "Benimle daha tutkulu seks yapmanı istiyorum" benzeri bir cümle olmamalı. Size nasıl dokunmasını hayal ettiğinizi partnerinize söylerseniz , düşlerinizi mutlaka gerçekleştirecektir.
8 4