Partnerinizi seks için motive etmenin 6 yolu!

Seks hayatınızı monotonluktan kurtarmak mı istiyorsunuz? O halde partnerinizi ve kendinizi seks için motive edin!


Seks hayatında yenilik her zaman heyecan vericidir. Yatak odasında partnerinizi mutlu etmek için seksi mankenlere benzemenize ve olduğunuzdan farklı davranmanıza gerek yok.

Seks hayatınızı canlandırmak ve içinde bulunduğu monotonluktan kurtarmak için seks heyecanınızı partnerinize yansıtın. Yatakta arzularınızı ortaya koyarak partnerinizi seks için motive edebilirsiniz.

İşte partnerinizi seks için motive edecek tüyolar!
8 1

Partnerler zaman içinde kendilerini iyi hissettiren bir seks stili ve temposu keşfederler. Partnerinizden sekste her zamankinden daha yavaş davranmaşını isteyin.

Seks ve İlişki uzmanı Lisa Sussman, normalde 1-2 saniye süren hareketlerinizi 1-2 dakikaya yaymanızı öneriyor. size zevk veren bir hareketi çabucak geçiştirmek yerine onun tadını çıkarmaya çalışın.

Bu şekilde seks süresince motivasyonunuz ve seks isteğinizin arttığını göreceksiniz.
8 2

Sekste yani şeyler denemek heyecan verici olabilir fakat aynı zamanda seks hayatınızı sekteye de uğratabilir.

Partnerler yeni bir pozisyon denediklerinde hemen başarılı olamayabilirler. Bu durumla karşılaştığınızda kendinizden utanmak yerine pes edene kadar birkaç kez daha denemelisiniz. Başarısızlık ve utanç duygusu seks hayatınızda yer almamalı.

Partnerinizle uygulamak istediğiniz pozisyonları kıyafetleriniz üzerinizdeyken deneyebilir daha sonra sekste uygulayabilirsiniz. Böylece başarısız olduğunuzda bundan utanmaz ve seksten uzaklaşmazsınız.
8 3


Partnerinizle birlikte seks hayatınızda bir hedef belirleyin ve bu hedef doğrultusunda adım adım ilerleyin.

Seks hayatınızı değiştirecek küçük hedeflerden oluşan bir yol haritası çizin.

Her defasında bir adım daha ileriye gitmek hem sizi hem de partnerinizi seks için motive edecek.
8 4