Penelope'den bahar yorgunluğuna!

Türkiye’nin yastık ve yorgan markası Penelope, ClimaBalance yorganlarıyla özellikle kadınların bahar aylarında karşılaştığı, uykusuzluk ve enerji düşüklüğü gibi problemlere çözüm sunuyor.

Penelope'den bahar yorgunluğuna!

Isı ve nem oranını ayarlayan klima kanalları sayesinde terleme ve harareti önleyen ClimaBalance yorganlar, sağlıklı uykuya imkan tanıyor.

Türkiye’nin yastık ve yorgan markası Penelope, ClimaBalance yorganı ile baharı karşılamaya hazırlanıyor. Özellikle bahar aylarında kadınların etkilendiği uyku sorunlarının önüne geçen ClimaBalance yorganlar, sahip olduğu teknolojiyle terleme ve uyku bölünmesi gibi problemleri ortadan kaldırarak cilt yenilenmesine, konsantrasyon ve enerji artışına neden oluyor.

Dünyanın en hafif ve uzun ömürlü dolgu maddesi olan kaz tüyünün eşsiz yumuşaklığıyla tasarlanmış Penelope ClimaBalance yorganlar, havanın ısınmaya başladığı aylarda maksimum konfor sağlıyor. Penelope ClimaBalance yorganlar, doğal bir klima etkisi yaparak, ısınıp yükselen havayı yataktan atıyor ve soğuk havanın içeri girmesini engelleniyor. Benzersiz bir uyku konforu sunan Penelope ClimaBalance yorganlar Anti-Aging özelliği ile organizmanın yenilenmesine yardımcı olarak bünyeyi dinçleştiriyor. Doğal dolgu malzemeli ClimaBalance yorganlar sayesinde Anti-Aging ve yenilenme siz uyurken bile devam ediyor.

Vücudu, sağlıklı uykunun önündeki en büyük engel olan nemden koruyan Penelope ClimaBalance, gece boyu rahat ve sağlıklı bir uykuya imkân tanıyor. Yüzde 90 gıdık, yüzde 10 sırt tüyünden üretilen ClimaBalance Kaztüyü Spesiyal Yorgan, vücut ısısıyla uyumlu özellikleri sayesinde diğer uyku ürünlerine göre üç kat daha - fazla hava sirkülâsyonu sağlıyor. Isı ve nem oranını ayarlayan teknolojiye sahip klima kanalları sayesinde terleme ve harareti önleyen ClimaBalance, bahar aylarında yaşanan uykusuzluk ve halsizlik problemlerinin de önüne geçiyor. Son derece kuru ve nemsiz uyku ortamları yaratan kaz tüyü PENELOPE ClimaBalance yorganlar, özellikle uyku esnasında terleyen kadınlar için ideal.

Nemsiz ortamlarda ipeksi bir sıcaklık ile ferahlığı bir arada veren ClimaBalance yorganlar, estetik görünümüyle kılıfsız kullanıma da imkân tanıyor. Özellikle vücut ısısı yüksek kişilere tavsiye edilen PENELOPE ClimaBalance çift kişilik yorgan 836 TL, Penelope ClimaBalance tek kişilik yorgan ise 674 TL’den satışa çıkıyor.

Yorumlar