Plaj çantası nasıl seçilir?

.



Hayır, plaj çantaları sadece havlu taşımak için kullanılmaz. Onlar aynı zamanda stilinizi tamamlıyor, unutmayın. Fakat bununla beraber kullanım kolaylığını ve dayanıklılık sürelerini de düşünmemiz gerekiyor.

Biz size nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlatalım.
7 1


Kızgın kum, aşırı sıcak, güneş ışığı, deniz nemi, havuz suyunun sıçraması vs. gibi etkiler çantanızın daha hızlı yıpranmasına yol açacak. Bu nedenle sağlam malzemeden üretilmiş, dayanıklı çantaları tercih etmelisiniz. Çadır bezinden yapılmış kalın kumaşlı ya da 2 kat işlenmiş naylon çantalar veya sık dokunmuş rafya örgülü ve hasır çantalar oldukça sağlamdır. Bu tür çantalar uzun yıllar boyunca yaz tatillerinizde yükünüzü taşımaya devam eder.
7 2


Bazı çantalar sağlam görünse bile, sap ya da askı kısımlarında zayıflıklar olabilmekte. İstediği kadar sağlam olsun, askısı ve sapı koptuktan sonra o çanta çöpü boylar. Bu nedenle beğendiğiniz çantanın askı, sap bağlantı yerlerini kontrol edin, sağlam görünmüyorsa o çantaya boşuna para ödemeyin.
7 3


Plaj çantasının güzelliği ve estetiğinden çok, işlevsel olmasına dikkat edin. Herşeyden önce geniş bir çanta seçmelisiniz. Plaja giderken sizi yerinizden kaldırıp, arabanıza, otelinize, evinize eşya almaya götürmeyecek, yani plajda ihtiyaç duyduğunuz tüm malzeme, kıyafet ve aksesuarlarınızı içine alabilecek bir çanta tercih etmelisiniz.
7 4