Platformlu ayakkabıları en iyi giyme yöntemleri!

2015-2016 ayakkabı modasında öne çıkan platformlu ayakkabıları en iyi şekilde giyme ipuçları...

Rahat ve şık ayakkabı seçiminde platform ayakkabılar bir adım öne çıkıyor. 2015-2016’nın da yükselen trendlerinden olan platform ayakkabılar bir çok modelle karşımıza çıkıyor.

Platform ayakkabılar sayesinde hem trendi yakalamış hem de boyumuzu ufak bir hileyle uzatmış oluyoruz. Yaklaşık 16. yüzyıldan beri çeşitli amaçlarla var olan bu ayakkabı modelleri oldukça da pratik.

Her yaşta kadının severek tercih ettiği bu kurtarıcı tasarımları stilinizle uydurmak ve daha şık göstermenin de yolları var elbet…

İşte platform ayakkabıları en iyi nasıl giyeceğiniz hakkında ipuçları…
12 1

Yaz günlerinde platform ayakkabıları giymek istiyorsanız, çanta tercihiniz oldukça önemli!

Modern beyaz kıyafetler, çiçek motifli veya renkli çantalarla, platformlu sandaletleri giyerek harika bir görünüm yakalayabilirsiniz.
12 2

Dışarıda çok vakit geçireceğiniz zaman tabanı dar olan platformlu ayakkabılardan kaçınmalısınız.

Sizi gün boyu daha rahat ettirecek, geniş tabanlı ve daha alçak platformlu ayakkabılara yönelmelisiniz. Nefes alan kumaşlardan yapılan, mantar topuklu platformlar da bu konuda size yardımcı olacaktır…
12 3

İlk Isabel Marant’ın tasarladığı platrom tabanlı spor ayakkabılar son dönemde en çok tercih edilen modellerden. Özellikle güzel bir kıyafetle birleştirildiğinde bu ayakkabılar, şık ve sportif görünümün anahtarı olabiliyor.

Hemen hemen herkesin dolabında olan platformlu spor ayakkabılarla etekleri ve şık bluzları kombinlerseniz cool bir stile erişirsiniz.
12 4