Polo yaka tişört nasıl giyilir ?

Polo yaka tişört çoğu zaman erkekler arasında ciddi bir kıyafet olarak algılanmasa da emin olun ki, bu stil sadece spor bir görünüm ile sınırlı değil!


Polo yaka tişörtler, Lacoste, Fred Perry, Ralph Lauren, Penguin, Abercrombie & Fitch gibi büyük markaların vazgeçilmezleri arasında...

Polo yaka tişörtleri düşündüğümüzde, akla ilk gelen sportif bir stil oluyor. Gelin bu fikri unutalım ve nasıl hem sportif hem de şık olabileceğinizi hep beraber görelim.
5 1

Polo yaka tişörtlerin her zaman çarpıcı bir tarzı var! Polo yakalar ilk olarak tenis oyuncuları için üretildiyse de, daha sonra çoğu kişi tarafından gündelik hayatta kullanılmaya başlandı. Aslında bu yüzden, insanların polo yaka tişörtleri daha sportif görmeleri olağan bir durum.

Sıradan olmaktan kaçınmak için soluk renkli bir kot, kot kemeri, jarse çanta ve isteğe bağlı spor ya da espadril ayakkabılarla mükemmel bir kombin yakalayabilirsiniz.
5 2

Sportif rahat bir polo yaka tişörtle şık bir görünüm sergileyebilirsiniz. Bu görünümü yakalamak istiyorsanız, polonuzu şino tarzı bir pantalon, blazer bir ceket ve bir çift makosen ayakkabıyla kombinlemenizi öneriyoruz.

Dikkat etmeniz gereken bir diğer konu ise şıklık konseptini bozmamak için polo yaka tişörtünüzü tek bir renk olarak olarak tercih etmeniz.
5 3

David Beckham da polo yakalardan vazgeçmeyenlerden! Kirli sakalı, dövmeleri ve beresiyle asi ama şık bir stil yaratmayı her zaman başarıyor!
5 4