Popoya izin, memeye sansür Madonna'yı kızdırdı!

Madonna, sosyal medyanın "sansür" uygulamalarını adil bulmadı ve bu duruma kendi hesabından tepki gösterdi!


Pop müziğin kraliçesi Madonna, Kim Kardashian'ın Paper Dergisi için verdiği cüretkar pozların sosyal medyada sansüre uğramamasına tepki gösterdi.

Kim Kardashian'ın #BreakTheInternet sloganıyla yayınlanan fotoğrafları sosyal medyada büyük yankı uyandırmış ve neredeyse hiç sansürlenmeden sergilenmişti.
7 1

Madonna bu durumu üstü çıplak bir şekilde poz verip, göğüslerini siyah bir bantla kapatıp üzerine büyük harflerle "Sansür" yazdı ve bu fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.
7 2

Kardashian'ın dergiyi tanıtmak için verdiği pozlarda vücudunun tamamı açık bir şekilde görülüyor. Normal şartlarda Instagram çıplaklık ve reklam içeren görüntülere bir sınırlama ve sansür uyguluyor.

Daha önce Rihanna ve Rummer Willis gibi birçok ünlü isim uygunsuz içerik yayınlamaları nedeniyle Instagram tarafından uyarılmış, hatta bazı ünlülerin fotoğrafları kaldırılarak hesapları dondurulmuştu.
7 3

Bu nedenle Madonna Instagram'ın bu tutarsız tavrına sessiz kalmadı ve kendi profilinde paylaştığı bir kareyle tepkisini belli etti. Madonna, paylaştığı fotoğrafın altına "Bu kafa karıştırıcı. Göğüs uçları yasaklı ve kışkırtıcı bulunuyor fakat poponuzu göstermek değil!" notunu düştü.
7 4