Porland bahar koleksiyonu huzur veriyor!

Çiçek zincirlerinin süslediği Porland Özlem Serisi, sıcacık sohbetlerinize eşlik edecek keyifli zamanlar sunuyor…

Porland bahar koleksiyonu huzur veriyor!

Porselen tarihinde tüm kültürlerde etkisi görülen mavi- beyaz desenlerin ferahlık ve huzur veren enerjisi Özlem Serisi ile ikramlarınızı güzelleştiriyor.
Seride kullanılan sır içi desen sayesinde gönül rahatlığıyla uzun yıllar kullanım konforu yaşayacak, yüzey parlaklığı ile servislerinizi unutulmaz kılacaksınız.

Fincanlarında bitki çayınızı yudumlarken, masmavi denizlerin ılık esintisini hissedeceğiniz, keyifli zamanlarınızın koleksiyonu Özlem, dostlarınız ve sevdiklerinizle paylaştığınız unutulmaz anılara eşlik edecek…

Klasik ama modası geçmeyen ince bir forma ve zarif çizgilere sahip Özlem Serisi, mavi - beyaz porselenlerin zarafetini günümüzde yaşatıyor.
Desenlerinde stilize edilmiş çiçek figürleri yer alan seride; çay ve kahve fincanları, iki ayrı boyda düz tabak ve yüzük peçetelik yer alıyor.

Özel ahşap kutusu ile hediye seçeneği olarakta değerlendirilebileceğiniz Özlem serisini, Porland ayrıcalığı ile ister takım halinde isterseniz seçeceğiniz parçalardan tek tek satın alabilirsiniz.
 

unnamed.20140318174338.jpg

ÖZLEM KAHVE FİNCANI 80CC  -  45 TL 


ÖZLEM YÜZÜK PEÇETELİK 6CM   - 15 TL 


ÖZLEM DÜZ TABAK 20CM   - 25 TL 


ÖZLEM DÜZ TABAK 27CM  -35 TL 

Yorumlar