Yepyeni makyaj önerileri

Ünlülerin makyajından esinleniyoruz...



Bu hafta sonu her zamankinden farklı bir makyaj deneyin. Belki de yeni en sevdiğiniz stili bulursunuz. Biz de Hollywood'un size bu konuda ilham vermesi için yardım edeceğiz. Unutmadan da hatırlatalım, göz makyajı renginiz için gözlerinizi, daha sonra da ona uyumlu olarak ruj renginizi seçmelisiniz. Bir palyaço gibi görünmek istemez, değil mi?

Megan Fox

Megan Fox'unki kadar etkileyici gözleriniz varsa çok yoğun bir dumanlı makyaj yapmanız gerekmez. Göz kapağınıza doğal bir ten rengi far sürdükten sonra elinize bakır rengini alın ve gözün köşelerine sürün. Parmaklarınızla dağıtın. Fazlalığı pamuklu çubuklarla temizleyebilirsiniz. Daha etkileyici görünmesi için dudaklarınız için açık bir renk seçin ya da sadece parlatıcı kullanın.
15 1

Emma Watson

Canlı renkleri denemek isterseniz pembe yanak-kırmızı dudak kombinasyonunu önerebiliriz. Cildiniz sıcak renklerdeyse turuncu kırmızıları, soğuk renklerdeyse kan kırmızısını tercih edin. Gözlerinizde sadece dipliner olacak.
15 2

Mila Kunis

Gece makyajı yapıyorsanız dumanlı göz makyajı konusunda daha cesur olabilirsiniz. Bu sezon bronz renklerde gölgeli görünüm çok sevildi. Nasıl yapacağınızı görmek için tıklayın.

15 3

Scarlett Johansson

Canınız makyaj yapmak istemezse, göz kapaklarınız için biraz sim ve dudaklarınız için canlı bir renk yeterli olacaktır. Pembe allıklar böyle bir makyaj için uygun değil, şeftali tonlarında açık bir allık deneyebilirsiniz.
15 4