Profesyonellerin annelerinden güzellik tavsiyeleri!

Güzellik ve moda sektörünün en profesyonel isimleri bile anne tavsiyesinden vazgeçmiyor! İşte profesyonellerin annelerinden güzellik sırları!


Anneler her zaman herşeyin en iyisini bilir.

Farkında olmadan küçük yaşlarda annelerimizden görerek edindiğimiz güzellik alışkanlıkları ileriki yıllarda hayatımızı kolaylaştırıyor.

Güzellik editörleri , dermatologlar ve ünlü modeller annelerinden öğrendikleri güzellik sırlarını açıklıyor!

İşte profesyonellerin annelerinden güzellik tavsiyesi!
8 1
Dermatolojist Flor Mayoral, annesinden öğrendiği en etkili güzellik tavsiyesinin güneş koruyucu kullanmak olduğunu söylüyor.

Mayoral çilleri ve cildindeki lekeleri önlemek için güneş korumasına önem verdiğini söylüyor.

Ünlü dermatolog,"Çocukken annemin tavsiyesini dinlemedim ve bebe yağıyla kolayı bile karıştırıp iyice yanmak için cildime sürdüm! Herhalde annemin haklı olduğunu söylememe gerek yok… Şimdi 50 faktörlük yüz koruma kremini hergün uyguluyorum." diyor.
8 2

Makyaj artisti Diane Kendall, annesinden öğrendiği en güzel alışkanlığın cildini Cold Cream denilen kremlerle temizlemek olduğunu söylüyor. Bir tür nemlendirici ve cilt temizleyici krem olan cold cream, su mineral yağı, balmumu ve vazelin içeriyor.

Kendall, cold creamler için "Annem makyajını çıkarmak için cold cream kullanırdı. Ben de ilk gençlik yıllarımda cold cream kullandım ve küçük tüpte olanlarını tavsiye edebilirim. gerçekten çok etkili." diyor.
8 3

Model Herieth Paul, annesindenöğrendiği en etkili güzellik sırrının vazelin olduğunu söylüyor.

"Ben Tanzanya'da büyüdüm, orada hava çok kuru ve tozlu. Annem de bana cildimi vazelin sürerek korumamaın ne kadar önemli olduğunu öğretti.

Beni yatılı okula gönderirken vücudumun her yerine sürebilmem için valizime kutu kutu vazelin koyardı. Şimdi bu sayede en az onunki kadar güzel bir cilde sahip olduğum için minettarım."
8 4