Profesyonellerin önerdiği yeni güzellik trendleri!

Güzellik uzmanları 2014 saç ve makyaj trendlerini anlattı...


Yeni güzellik trendlerini öğrenmeye bayılıyoruz ve bu trendleri uygulamak için uzmanlara kulak veriyoruz.

Saç uzmanları ve makyaj artistleri tutkunu oldukları stilleri açıkladılar. İşte onların tavsiyeleri...
8 1

Estée Lauder'in Makyaj Direktörü Tom Pecheux gece makyajı için koyu renkleri öneriyor. Dudaklarımızı şarap renkleri ve bordolar güzelleştirirken, gözlerde ise buğulu makyaj öne çıkıyor. Gözlerdeki buğulu makyaj trendi "smokey eyes" şarap kırmızısı, koyu mavi ve nefti yeşili renkeriyle çeşitleniyor.

Peki bu görüntüyü kendimize nasıl uygulayabiliriz?

Göz makyajımız için ten ve saç rengimizle uygun bir renk belirliyoruz; mürdüm ve bordo tonları koyu ten renginde olanların tercih etmesi gereken renklerken, açık tenliler de deniz mavisi ya da koyu yeşil tonlarını tercih etmeli.
8 2

Delphine Courteille'e göre bu sezon geri dönüş yapan saç trendi kesinlikle Grunge modası... Courteille saçlardaki bu asi görünüme dönüş nedeni olarak Hedi Slimane'ın koleksiyonunu gösterdi. Defilede kullanılan asi görünüm ve dağınık saçlar bu sezon en sık gördüğümüz saç trendlerinden biri.

Peki kendi saçımıza Grunge tarzı nasıl uyguluyoruz?

Grunge görünümlü saç dokulu ve çaba sarfetmeden yapılmış gibi durmalı. Courteille bu görünüme ulaşmak isteyenlerin basit bir saç köpüğü yerine kendi hazırlayacakları bir karışım öneriyor. Courteille'in şekillendirici karışımı şöyle; sprey saç kremi, wax, saç jölesi. Bu ürünlerin karışımı saçınıza ağır ve ıslak bir görünüm kazandıracak.
8 3

Maybelline'in Makyaj Kreatörü Max Delorme' a göre bu sezon bakışlarımızda metal parlaklığı var. Metalik ve payetli makyajlar bu sezonun yıldızlarından... Yalnız sofistike görünmek isterken aşırıya kaçıp komik duruma düşmemeye dikkat edin.

Metalik göz makyajını kendimize nasıl uygulayacağız?

Metalik bir buğulu göz makyajı için Delorme'un tavsiyesine uyup, bir kurşun kalem ya da mat beyaz,siyah ya da gri bir farı karıştırabilirsiniz. Yapmamanız gereken şey ise soluk renkler seçmek. Ayrıca uzak durmanız gereken başka bir şey de göz kapağınıza yalnızca sim uygulamak. Açık renkli göz kapağının üzerine yalnızca sim uygulamak büyük bir hata!
8 4