Profilo'dan annenize hediye!

'Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo’su var' sloganı ile annelerin hayatını kolaylaştıran ürünler sunan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, annelerin en özel günlerinden birinde de mutlulukları için onların yanında.

Profilo'dan annenize hediye!

'Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo’su var' diyerek bugüne kadar hayatı kolaylaştıran ürünleri ile annelerin yanında olan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Anneler Günü’nde de onların mutluluğunu düşünüyor. Profilo, çocukların annelerine en güzel hediyeleri alabilmeleri için en yeni ürünlerini çok cazip fiyat ve koşullarla sunuyor. Anneler Günü’ne özel fiyatlarla şimdi Profilo’nun kuaförü eve getiren StarShine ürün serisine ve yeni el blenderlerine sahip olmak çok daha kolay.

Profilo ile her anne mutlu olsun diye...

Profilo’nun 'Saç Kurutma Makinesi', 'Saç Düzleştirici' ve 'Saç Şekillendirici'den oluşan yeni Profilo StarShine ürün serisi, Anneler Günü’nde annesine tek güne sığmayacak mutluluk hediye etmek isteyenleri sevindirecek.

Profilo StarShine ürün serisindeki SK5000 saç kurutma makinesi ile her beklentiye uygun performans sunan kişisel ayarlar yapılabiliyor. 'Hava toplama başlığı' ile saç modelini sabitlemek için kullanılan entegre 'soğuk hava' tuşu, makineyi farklı kılan özellikler arasında yer alıyor. Kayma önleme lastikleri ve 'aşırı ısınmaya karşı emniyet' makinenin sunduğu konforu daha da artırıyor.

Serideki SD5000 saç düzleştirici, dayanıklı ve saçlara zarar vermeyen özel anodize sıcaklık plakası ile saçları güvenle düzleştiriyor. 45 saniye gibi çok kısa bir sürede ısınıyor ve zengin donanımı ile önemli bir kullanım kolaylığı sunuyor. 200°C ısısı ve 31 vatlık gücü ile saçları kolayca düzleştiren SD5000, uygulama sırasında hareket özgürlüğü sağlayan döner kablosu ve ergonomik dizaynı ile evlerde kuaför uzmanlığı yaşatıyor.

SS5000 saç şekillendirici, iki ısı kademesi, daha fazla hacim için hava geçirgen fırçası ve hareket özgürlüğü sağlayan döner kablosu ile saçlara daha kolay şekil verilmesini sağlıyor. Yenilikçi saç şekillendirici, ergonomik dizaynı ve 500 vatlık gücü ile kadınlara, saçlarına hızlı ve pratik bir şekilde biçim vermek için ideal bir çözüm sunuyor. Profilo SS5000 saç şekillendiricinin aşırı ısınmaya karşı emniyet özelliği, saçları yıpranmaya karşı güvence altına alıyor.

Profilo StarShine serisinin Anneler Günü’ne özel avantajlı fiyatları şöyle:

StarShine SS5000 saç şekillendirici:           55,50 TL

Starshine SD5000 saç düzleştirici:                64,60 TL

StarShine SK5000 saç kurutma makinesi:    61,90 TL

Profilo’dan annenizi sevindirecek iki yeni blender

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, iki yeni blenderi ile de anneleri mutlu edecek. Proflio BL4562 ve BL4540 el blenderleri annelerin mutfaktaki en önemli yardımcıları olacak.

600 Watt’lık motoru ile güçlü bir performans sunan yeni Profilo BL4562 el blenderi, ergonomik tasarımı ve “soft- touch” tutma yeri ile kullanım kolaylığı sunuyor. Motoru sessiz ve sarsıntısız çalışıyor. Normal ve turbo hız seçenekleri bulunan Profilo BL4562 el blenderi, dayanıklı çelik blender ayağına da sahip. “Eject” tuşu sayesinde blender ayağı kolayca çıkartılabiliyor. Kapaklı ve ölçekli karıştırma kabıyla mutfakta hayatı kolaylaştırırken, motor aksamı hariç tüm parçaları bulaşık makinesinde temizlenebiliyor. Profilo BL4562  Annelerini sevindirmek isteyenler için 79 TL’den satışa sunuluyor.

Profilo BL4540 yer kaplamıyor ve ergonomik tasarımıyla, yine sessiz ve sarsıntısız çalışan 400 Watt’lık motoruyla kullanım kolaylığı sunuyor. Bu yeni el blenderinin dayanıklı plastik bir blender ayağı var. Motor aksamı hariç tüm parçaları bulaşık makinesinde yıkanabiliyor, eject tuşu ile ayağı kolayca çıkarılabiliyor. Profilo BL4540 ise 59 TL olan fiyatıyla küçük bütçelerle büyük mutluluklar yaratılmasını sağlıyor. 

Yorumlar