Pürüzsüz bir cilt için etkili bakım ürünleri!

AVON Anew Reversalist ile 1 Haftada Mükemmel Cilt Görünümüne Kavuşabilirsiniz!


Dünyanın önde gelen kozmetik markalarından AVON, cilt bakımını erteleyen kadınları yenilenen AVON Anew Reversalist serisiyle harekete çağırıyor.

AVON, “Haydi Kızlar Bu Pazartesi Başlıyoruz” sloganı ile cilt bakımını ihmal edenleri, tüm bahaneleri bir kenara bırakmaya ve ciltlerindeki değişimi yaşamaya davet ediyor.

AVON Anew Reversalist ile günde yalnızca birkaç dakikasını cilt bakımına ayıran kadınlar, 1 haftada kırışıklıklar ve ince çizgilerde bir değişimi yaşıyor.
7 1

Sadece 1 haftada mükemmel sonuçlara ulaşacağınız AVON Anew Reversalist serisi ile ciltteki inanılmaz değişime tanık olmak mümkün..

AVON Anew Reversalist +35 serisi Tri-Elastinex teknolojisi içeriyor. Elastin üretimini %30’a kadar arttırıyor.

Cilt görünümü düzgünleştirmek ve esnekliğini artırmak üzere çalışıyor ve hücre yenilenmesini desteklemeye yardım ediyor.
7 2

Anew Reversalist +35 serisindeki İkili Göz Çevresi Bakım Sistemi’yle sadece 1 haftada göz çevresi ve kazayağı bölgesindeki ince çizgi ve kırışıklıkların görünümü azalıyor.
7 3

SPF 25 güneş koruması içeren Yenileyici Gündüz Kremi de 1 haftada cildin ince çizgi görünümünde düzgünleşme ve gözle görünür bir yenilenme sağlıyor.

Yenileyici Gece Kremi ise cilde gençlik ve sıkılığını 1 hafta içinde geri kazandırıyor.
7 4