Rachel Zoe'den stil önerileri!

Anne Hathaway, Jennifer Lawrence, Mary Kate- Ashley Olsen gibi Hollywood'un ünlü isimlerine danışmanlık yapan stilist ve modacı Rachel Zoe'dan stiliniz için birkaç tüyo almaya ne dersiniz?


"Stil, konuşmadan kim olduğunuzu göstermenin bir yoludur" Rachel Zoe

Bohem şıklığı stiline en güzel yansıtan isimlerden biri olan Rachel Zoe, bugüne kadar Jennifer Lawrence'dan Mary Kate - Ashley Olsen kardeşlere kadar bir çok ünlü ismi giydirdi. Stil danışmanlığını yaptığı ünlüler her zaman en iyi giyinenler arasında yer aldı.

Rachel Zoe'den kendiniz için birkaç stil öğüdü almaya ne dersiniz? İlk kitabı Style A to Zoe: The Art of Fashion, Beauty and Everthing Glamour" New York Times en çok satanlar listesine giren Zoe,şu sıralar ikinci kitabı "Living in Style: İnspiration and Advice for Every Day Glamour"'la gündemde.

Bohem kıyafetleri sevseniz de sevmeseniz de eğer stil sahibi ve şık olmak istiyorsanız, Rachel Zoe'ye kulak verin!

İşte ünlü stilist ve tasarımcı Rachel Zoe'dan stil önerileri!
10 1

Trendleri kendi stilinize göre yorumlayın!

Bazı trendler sizin silüetinize uymuyorsa, ya onları hiç denemeyin ya da o trendleri kendi stilinize uyarlamaya çalışın.

Eğer tüvit takımlar modaysa, ve ceket-pantolon takımlar pek sizin tarzınız değilse, tüvit ceketinizi jean ve spor ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz.
10 2

Rachel Zoe yere kadar uzanan pantolon paçalarının en büyük tutkunlarından ve ünlü stilist yalnızca bilek boyunda, kısa paçalı modellerde uzun paçalardan vaz geçebiliyor.

Kadınlar bir pantolonun aynısından hem stilettolarla giymek için hem de düz ayakkabılarla giymek için almadığından kötü bir görüntü ortaya çıkabiliyor.

Rachel Zoe, pantolonların paça boyunun çok önemli olduğunu söylerken, kadınlara bir pantolonla yalnızca bir stil denemelerini tavsiye ediyor. Zoe'ya göre ideal pantolon paçası yerden yalnızca bir santim kadar yüksekte olmalı.
10 3

Slim-fit jeanler her zaman şık bir tercih yaratıyor fakat Rachel Zoe, boot-cut denilen boru paça jeanleri hatta geniş paçalı modelleri de sıklıkla giymeniz gerektiğini söylüyor.

Zoe, slim-fit jeanlerin bacakları uzun gösterdiğini söylüyor. "İnsanlar kendilerini daha minyon gösterebilmek için dar jeanler giymek mecburiyetinde hissediyorlar, halbuki bu çok yanlış bir düşünce." diyor.
10 4