Regl döneminin bize yaptırdığı şeyler var!



Erkekler pek anlamasa da reglin kadın bünyesine bazı yan etkilerinin olduğu tartışılmaz bir gerçek! Değişen hormon seviyeleri aslında bizi de değiştiriyor, üstelik hiç farkında olmadan...

Özellikle bazılarından kaçış yok!
10 1

Kötü çocukları tercih ediyoruz

Bu laboratuvar şartlarında denenmiş bir sonuç, hanımlar. Regl sürecimizin 11. gününe rastlayan dönemde 'seksi ve asi' erkek tipilerini daha çok beğeniyor. 174 kadına bu dönemde farklı fotoğraflar gösterildi. Normal bir zamanda beğenecekleri sakin görünüşlü, iyi meslek sahibi kibar erkeklerpek de ilgi görmedi!
10 2

Daha dar giyinmeye başlıyoruz

Journal of Consumer Research isimli dergide yer alan bir araştırma regl dönemindeki kadınların kendilerini daha seksi hissettiklerini ve bu hisse ihtiyaç duyduklarını gösteriyor. Bu dönemde alışverişe çıkan bir kadın ayın herhangi bir gününde beğenmeyeceği dar ve parlak kıyafetleri beğenmeye başlıyor.
10 3

Alışveriş delisine dönüşüyoruz

Regl dönemini sinir bozucudur, sizi hassaslaştırır. Alıngan ve depresif olursunuz. Tüm bunlar bir araya gelince cevabın alışverişte olması çok şaşırtıcı olmuyor, değil mi?

Kadınlar bu dönemde kendilerine bir alan belirliyor ve farklı markalarda indirimleri gözetmeksizin alışveriş yapmaya başlıyor.
10 4