Rihanna hangi ünlü oyuncuyla aşk yaşıyor?

Çalkantılı aşk hayatıyla magazin gündeminin ilgi odağı olan Rihanna'nın adı şu sıralar ünlü bir isimle anılıyor…

Rihanna hangi ünlü oyuncuyla aşk yaşıyor?

26 yaşındaki Grammy ödüllü  Rihanna sansasyonlara imza atmaya devam ediyor. Seksi şarkıcı bu kez aşk hayatıyla gündemde.

Geçtiğimiz günlerde ünlü tasarımcı Nikki Erwin'in Playboy Malikanesinde düzenlenen doğum günü partisine giden Rihanna burada çapkınlıklarıyla ünlü aktör Leonardo Dicaprio'yla karşılaştı.

Ünlü Magazin sitesi TMZ'den bir kaynağa göre Leonardo Dicaprio ve Rihanna doğum günü partisinde yakınlaştı. Doğum gününden sonra düzenlenen after partyde ise oldukça samimi görülen çiftin birlikte oldukları iddia ediliyor.

Daha önce yılbaşı gecesini birlikte geçirdikleri konuşulan Leonardo Dicaprio ve Rihanna 31 Aralık yılbaşı gecesini St. Barts'da bulunan La Plage Club'de geçirmişti.

Rihanna, Ağustos ayında bir dergiye verdiği röportajda "Hayatınıza yön veren bir söz var mı?" sorusuna  "Kesinlikten kaçın. Bu Leonardo DiCaprio'nun bir sözü." cevabını vermişti.

Ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio ise bir kaç ay önce uzun süredir birlikte olduğu  Victoria's Secret modeli sevgilisi Toni Garn'dan ayrılmış ve Aralık ayının başında bir bardan 20 kadınla beraber ayrılırken görülmüştü.

Aşk iddiaları ne Leonardo Dicaprio ne de Rihanna tarafından yalanlanmazken, çift henüz birlikte objektiflerin karşısına çıkmadı.

Rihanna'nın cesur pozlarını görmek için TIKLAYIN!
 

Yorumlar