Gardırobun olmazsa olmaz süper 5'lisi



Aramızda yabacı yok, itiraf edelim! Gardırobun önünde -tıpkı buzdolabının önünde olduğu gibi- dakikalarca seçim yapmaya çalışıyoruz. Sanki oradaki kıyafetler bizim değilmiş gibi hiçbir şeyi beğenemiyoruz.

Çünkü seçimlerimizi yanlış yapıyoruz!

Sadece 5 temel parçayla hem iş, hem günlük, hem de sokak tarzınızı oluşturabilirsiniz. Sade bir tişörte hayat katabilir, sadece bir gömlekle kokteyl şıklığına bürünebilirsiniz.

Nasıl mı?
7 1

Camel rengi bir blazer


Bu şıklığı uzun uzun tarif etmeye gerek var mı? Her saç rengine çok yakışan camel, asil ve zarif duruşuyla kolaylıkla tercih edebileceğiniz bir renk... İster bir jean pantolonla, ister taytla, ister etekle deneyin. Her birinde bambaşka bir kadın olduğunuzu hissedeceksiniz.
7 2

Sade kırmızı elbise


Dekolte modası rafa alınmışken bu elbiselerin tadını çıkaralım! Kemerle, aksesuar yakalarla, bolerolarla da süsleyebileceğiniz kırmızı eteklerin nerede, nasıl giyeceğinizi belirleyen tek fark bir çift topuklu ayakkabıdır. Geceye de hazırlanabilirsiniz, ofise de!
7 3

Klasik kumaş etek


Vücut tipinize uygun bir kesimde mutlaka kumaş eteğiniz olsun. Renk konusunda bu sene sınır yok, fakat daha geniş kullanım alanı için Alexa Chung ve mila Kunis gibi klasik renkleri tercih edebilirsiniz. Sezon trendlerinden bol desenli bluzlarınızı bu sade etekle anında mükemmelleştirebilirsiniz.
7 4