Mükemmel kadın nasıl olunur?

...


Yeni yıl için kıyafetleriniz hazır, peki ya cildiniz, saçlarınız yani siz ne durumdasınız? Mükemmel bir görüntüye kavuşmak için yapmanız gerekenler o kadar basit ki, bu önerilerle yeni yile muthşem bir başlangıç yapacaksınız. ELMAELMA'dan sizi değiştirecek 12 öneri!
14 1

Kıyafetiniz ne kadar güzel olursa olsun saçlarınız sizi etkileyici kılan çarpıcı noktanız. Şimdi tüm gözleri üzerinize çekecek bir tüyo veriyoruz. Saç tasarımcılarının vurguladığı şey, saçlarınızı hasara uğratmayacak dokunuşlar elde etmek.

Klordan ya da boyadan zarar görmüş saçları canlandırmak için parlatıcı ve besleyici serumları kullanın.
14 2

Önceki gece geç uyuduğunuz sabah göz altlarınızın şiş ve mor olmasından hemen anlaşılır. Bu da sizi yorgun gösterir. Bu durumdan kurtulmak ve göz altlarınızı kamufle etmek için yuvarlak noktalar halinde kapatıcınızı sürün ve eşit bir şekilde dağıtın.
14 3

Kadınların etkilyeci noktalarından biri de gülümsemeleri. Julia Roberts'ın gülüşüne hayran olan kadınlara sesleniyoruz, bembeyaz dişlere sahip olmak emek ister.

Kahve, soda gibi içeçekleri tükettikten ve yemeklerden sonra yani gün içinde de dişlerinizi fırçalamaya özen gösterin. Diş minenizi zedeleyici beyazlatıcılardan kaçının.
14 4