Rita Ora nın 7 çılgın sokak stili!

Kosova asıllı Şarkıcı Rita Ora, son zamanlarda modacıların yakın markajında! Sizler için çılgın seçimler yapmaktan korkmayan Rita Ora nın sokak stilini inceledik!


Başarılı müzik kariyerinin yanısıra moda alanında da kendini gösteren Rita Ora, belki de son zamanların en popüler ünlü ismi.

Şu sıralar Fifty Shades Of Grey filmindeki rolüyle, Iggy Azelea\\\\\\\'yla yaptığı düetiyle ve ünlü markalar için hazırladığı koleksiyonlarla gündeme gelen Ora, moda sektörünün yeni ve gelişen yüzünün temsilcisi!

O, modayı yakından takip eden, defilelerin ön sırasında oturan diğer ünlüler gibi riskten uzak tercihler yapmak yerine modanın kırmızı çizgisi üzerinde yürümeyi tercih ediyor!

İşte Rita Ora ve ilginç sokak stili!
9 1

Yoğun bir iş temposuna sahip olan Ora yı gündüz saatlerinde spor ayakkabılar ve spor kıyafetlerle görüyoruz.

Yetenekli şarkıcı bu sezon Adidas markası için bir kapsül koleksiyon hazırlamış ve koleksiyondaki desenli, modern ve şık tasarımlar büyük ilgiyle karşılanmıştı.

Uzun kollu spor kumaştan dikilen elbisesini şık bir çanta, abartısız aksesuarlar ve spor ayakkabılarla kombinleyen Rita Ora gündelik stilini başarılı bir şekilde yansıtıyor!
9 2

Trendleri yakından takip eden ve farklı şeyler denemekten çekinmeyen Ora, karşımıza Burberry \\\\\\\\\\\\\\\'nin şeffaf plastik eteğiyle çıktığında nefesimiz kesildi.

Rita Ora, bu kadar aykırı bir parçayı şık ve zarif bir kombinle yorumlamayı başarıyor!
9 3

Özgün stiliyle ön plana çıkan Ora, karmaşık görünümüyle harikalar yaratıyor.

Desenli eşofman takımını büyük bir risk alarak, yine beyaz üzerine renkli desenlere sahip bir tişörtle kombinleyen şarkıcı, kırmızı rujunu sürmeyi ihmal etmiyor.
9 4