Romantik seks yapmanın yolları!

İşin içine gül yapraklarını karıştırmadan romantik bir şekilde seks yapmak mümkün. İşte adım adım romantik seks!


Seks yaparken kendinizi ilkel bir insan gibi hissetmeye başladıysanız, partnerinizle seks sırasında romantik dakikalar yaşamaya ihtiyacınız var demektir.

İçinizdeki ilkel kadın ve erkeği tatmin ettiğinize göre şimdi sıra kalbinizi tatmin etmeye geldi!

Seks terapisti Joy Davidson, bu durumun insanların orgazm çabası içinde seksin mekaniğine odaklanarak partnerlerini unutmalarından kaynaklandığını söylüyor.

İlkel iç güdülerinize hitab eden seksin yanı sıra bazen kendinizi mum ışında romantik bir ortamda sevgilinizle öpüşürken hayal ediyor olabilirsiniz.

Duygularınıza yönelen seks dolu romantik bir gece için 9 öneri!
8 1

Dikkatinizi dağıtan şeyleri ortadan kaldırın! Sevgilinizle romantik dakikalar yaşamaya başlamadan önce etrafı gözden geçirin.

Etraftaki dağınıklığı ve varsa yemek kalıntılarıyla, çöpleri toplayıp atın. Odayı havalandırdıktan sonra camları ve perdeleri kapatın.

Birkaç mum yakarak ortamdaki ışığı ayarlayın. Ne çok karanlık ne de çok aydınlık bir ortamda romantizm mümkün olmayacaktır. Bu nedenle küçük bir lamba ya da bir iki küçük mum işinizi görür.

Seks ve ilişki uzmanı Patti Britton, romantik seks sakin ve yavaş olduğundan etraftaki dikkat dağıtıcı şeyleri daha kolay farkedebildiğimizi söylüyor. Bu şekilde dikkatimizin dağılmasını önlemeli ve sevgilimizin romantik dokunuşlarına konsantre olmalıyız.
8 2

Kendi kıyafetlerinizi çıkarmak yerine partnerinizle birbirinizin kıyafetlerini yavaşça çıkarmalısınız.

İlişki ve seks uzmanı Davidson'a göre düğmeler, fermuarlar ve ince çoraplarla uğraşırken daha dikkatli ve yavaş olmanız gerekir ve bu şekilde tüm dikkatinizi partneriniz üzerinde toplamış olursunuz.
8 3

Çiftlerin birbirlerini en yakın hissettikleri zaman günün sonunda yatağa girdiklerinde uyumadan önce sohbet ettikleri dakikalar!

Bu tatlı ve keyifli sohbete romantik dokunuşlar eklemeye ne dersiniz? Seks terapisti Darcy Luadzers 10 Dakikada Cinsel Çözümler adlı kitabında yastık konuşmalarının çiftlerin cinsel hayatı üzerinde ne kadar etkili olduğunu açıklıyor.

Siz konuşurken elleriniz boş durmasın. Partnerinize dokunmaktan çekinmeyin!
8 4