Romantik uzun saç modelleri!

Uzun saçlar için romantik saç modeli önerileri! Romantik saç modelleriyle, masal prenseslerinin masum güzelliğini kendi tarzınızla buluşturun.


Biz kadınlar kendimizde değişiklik yapmayı seviyoruz ve işe ilk olarak saçımızı değiştirerek başlıyoruz. Rengi, boyu ve şekliyle sürekli oynadığımız saçlarımıza geri dönüşü olmayan değişiklikler yapmadan da farklı bir görünüm elde etmek mümkün.

Uzun saçlarınızı hep aynı şekilde toplamaktan ya da fön çektirmekten sıkıldıysanız, evden çıkmadan önce biraz vakit ayırarak, saçlarınıza farklı bir hava kazandırabilirsiniz.

Romantik saç modellerini kendinizde deneyin; küçükken dinlediğimiz masallardaki prenseslerin zarif ve masum saçlarına kavuşun....
7 1

Sade örgülü saçlar, her zaman için şık ve güzel bir modellerdir. Örgü saç modellerini gittiğiniz yere ve kıyafetinize göre uyarlayabilirsiniz.

Saçlarınızı bolca spreyleyip krepeyle saçlarınızı kabarttıktan sonra, gevşek bir biçimde örerseniz, bu sezonun en trend saç modeline sahip olursunuz.
7 2

Yapması biraz zor gibi gözükse de bir kez eliniz saçlarınızı örmeye alıştığında bu saç modelinden vazgeçemeyeceksiniz.

İnternet üzerinde balıksırtı örgü modelini nasıl yapacağınızı anlatan birçok video mevcut, bunlardan izleyerek saçınızı nasıl öreceğinizi öğrenebilirsiniz.

Bu sezon balıksırtı örgü modelleri özellikle rüzgardan dağılmış gibi salkım saçak duruyor.
7 3

Evde kolaylıkla yapabileceğiniz bir saç modeli daha. Tek yapmanız gereken saçlarınızı güzelce arkaya doğru taramak ve toplamak.

Topladıktan sonra saçınızın üst kısmını sıkabilir ve kabarık bir biçim elde edebilirsiniz. Sadece biraz saç spreyi sıkın ve işte evden çıkmaya hazırsınız.

Ayrıca at kuyruğu modelerini örgüler ve krepelerle de zenginleştirebilirsiniz.
7 4