'Rüya' gibi bir kahve keyfi!

“Rüya Renkli Kahve Fincan Takımı”, altı farklı rengiyle hayatınıza keyif katacak. Ayrıca “Rüya 18 Parça Damask Desenli Kahve Fincan Takımı” da modern çizgileriyle şıklığı yeniden tanımlayacak.

'Rüya' gibi bir kahve keyfi!

Kahve keyfinizi rengarenk bir şölene dönüştürmeye ne dersiniz? Yeni ve özel tasarımları müşterileriyle buluşturan www.porselensepeti.com’daki en çarpıcı setler arasında yer alan “Rüya Renkli Kahve Fincan Takımı”, altı farklı rengiyle hayatınıza keyif katacak. Ayrıca “Rüya 18 Parça Damask Desenli Kahve Fincan Takımı” da modern çizgileriyle şıklığı yeniden tanımlayacak.
 
Günün en keyifli zaman dilimlerinden olan kahve saatleri artık daha renkli! Fark yaratan çözümler sunan www.porselensepeti.com’dan hızlı ve güvenli teslimat ayrıcalığıyla satın alınabilen “Rüya Renkli Kahve Fincan Takımı”, canlı renkleri ve narin yapısı ile kahve keyfini ikiye katlıyor. “Rüya 18 Parça Damask Desenli Kahve Fincan Takımı” ise ince detaylar taşıyan modern detaylardan oluşuyor.

Porselen kaplama tekniğiyle üretilen Rüya Renkli Kahve Fincan Takımı, 12 parçadan oluşuyor; ayrıca mor, kırmızı, turuncu, yeşil, mavi ve sarı renklerini taşıyor. Fincan ve tabağın ağız kısımlarında uygulanan altın file ise el işi olma özelliği taşıyor. Rüya Renkli Kahve Fincan Takımı’nın renkleri deforme olmuyor. Bu özel takım, porselensepeti.com farkıyla 89 TL’den satın alınabiliyor.

Rüya 18 Parça Damask Desenli Kahve Fincan Takımı ise tam 18 parçadan oluşuyor. Fincanlarında Damask desenlerinin bulunduğu takımda; kahve fincanı, tabağı ve onlarla uyumlu su bardağından 6’şar adet bulunuyor. Farklı renkteki kahve tabaklarıyla zarafetini artıran takım, porselensepeti.com’da 89 TL’den fiyatlandırılıyor.

Yorumlar