Saç bakım ürünlerinden hangisi saçınıza uygun?

İnce telli saçlar, kalın telli saçlar, elektriklenen saçlar...Hangi saç bakım ürünü hagi saç tipi için ideal sizler için araştırdık...


Saçlarımız bizim için çok önemli. Tek bir tel bile yıprandığında dünyamız başımıza yıkılıyor.Dolgun ve ışıltılı saçlar herkesin hayalini süslüyor.

Peki saçlarımızda doğru ürünü kullanıyor muyuz?

Saça hacim vermek için saç köpüğü kullanmak herkes için işe yarayan bir taktik mi? Saçlarımızın ince telli, boyalı ya da yağlı olması hangi ürünleri kullanmamızın daha doğru olduğunu gösteriyor?

Saç bakımı konusunda kafanız karıştıysa ve piyasadaki ürün deryası içinde hangilerinin sizin saçlarınıza uygun olduğunu bilmiyorsanız sizin için hazırladığımız bu küçük rehberden yararlanabilrisiniz.

İşte saç tiplerine göre kullanmanız gereken ürünler!
7 1

Eğer ince tell ve düz saçlarınız varsa muhtemelen saç diplerinizin kafanıza yapışık olmasından yakınıyorsunuz.

Saçlarınıza hacim kazandırmak için hacim veren şampuanları ve saç kremlerini tercih etmelisiniz.

Bu ürünler saç tallerinizin hacim kazanmasına yardımcı olacak.
7 2

Eğer saçlarınızı kızıla boyuyorsanız en çok canınızı sıkan şey saç renginizin solmasıdır.

Capcanlı kızıllar br iki yıkamadan sonra rengini kaybeder. Bunu önlemek için renk koruyucu ürünler kullanabilirsiniz. İçinde sülfat bulunan ürünler saçlarınıza zarar vereceği için bunlardan mutlaka uzak durun.

Saç renginizi saçlarınızı daha az yıkayarak koruyabilirsiniz. Bunun için iyi bir kuru şampuana ihtiyacınız var. Uzun süre kalıcı ve etkili bir kuru şampuan kullanarak saç renginizi koruyabilirsiniz.
7 3

Kalın telli ve sağlıklı saçlara sahipseniz tek endişelenmeniz gereken bu saçlara nasıl bakım yapmanız gerektiği.

Saç ve saç deriniz yağlı bir yapıya sahipse ya da saçlarınızın uçlarının kuruduğunu hissediyorsanız saçlarınızın farklı bölgelerinde kullanmak üzere çeşitli saç bakım ürünlerini kullanabilirsiniz.

Saçınızın o anki ihtiyacına göre farklı ürünlerle saç bıkımızı yapabilirsiniz.
7 4