Saç düzleştirici nasıl seçilir?

..



Hepimizin evinde bir tane saç düzleştirici olmalı hanımlar. Peki ama nasıl?

Uzun süredir bir tane almayı düşünüyor, fakat bir türlü karar veremiyorsanız işinize yarayacak bir rehber hazırladığımıza çok sevineceksiniz. Markasından önce bakmanız gereken özellikler var.
6 1


Kesinlikle metalik değil, seramik tabanlı düzleştiricileri tercih etmelisiniz. Özellikleri arasında 'turmalinsiz' ya da 'nano-tourmaline' yazmalı. Bu saçlarınıza ipeksi bir düzlük ve yumuşaklık özelliği veren bir tür kristaldir. Seramikle birleştiğinde saçlarınıza ışıltılı bir düzlük kazandırır.
6 2


Kullandığınız saç düzleştiricide kesinlikle ısı ayarı özelliği bulunmalı. Geniş aralıklarla ısı değiştirebilen düzleştiriciler saçın ihtiyacına zararsız şekilde cevap verir. Çünkü mümkün olduğu karar az ısıyla düzleştirme yapabilmek gerekir.
6 3


Saç düzleştiricinin boyutunu belirleyecek olan saçlarınızın yapısıdır. Kısa saçlar için ince, uzun saçlar için geniş paletli düzleştiriciler kullanmak idealdir. Çok kalın telli saçlarınız varsa seramik alan kenarları keskin değil, yuvarlak şekilde inen düzleştiricileri kullanın.
6 4