Saç modelleri fiyonk trendiyle süsleniyor!

Saç modellerinde fiyonk kullanmayı ilkokul sıralarından kurtarıp, modanın yükselen trendi yapmanın vakti geldi! İşte saçlarda fiyonk trendi ve 8 muhteşem örnek!


Saçlara bağlanan beyaz kurdeleleri çocukluğunuzda bırakmış olabilirsiniz fakat Moschino, Sibling, Desigual ve Vivienne Westwood gibi modanın dev isimleri ve 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonlarıyla birlikte saç aksesuarı olarak fiyonklar sokak modasına geri dönüyor!

2015 yılında sokağa saç aksesuarsız çıkmayacağınıza emin olabilirsiniz. Bu nedenle her yerde karşımıza çıkmaya başlayan saç fiyonklarını, onları kullanan ünlü isimleri ve farklı stilleri inceleyip ilham alabileceğiniz 8 muhteşem stili belirledik.

İşte ilham verici 8 saç fiyongu stil örneği!
10 1

Son günlerin çok konuşulan modeli Cara Delevingne Louis Vuitton İlkbahar-Yaz 2013 defilesinde shift elbisesi ve beyaz saç fiyonguyla aklımıza kazınıyor.

60'lı yılların mod stilini yansıtan saç stiline beyaz fiyonklar ekleyen Louis Vuitton'un bu kusursuz kombinini İngiliz manken Cara Delevingne taşıyor.
10 2

Ünlü model ve stil ikonu Alexa Chung dağınık at kuyruğu saçlarını fiyonkla bağlamayı tercih etmiş. Vivienne Westwood'un 2015 İlkbahar-Yaz defilesindeki saç stilini andıran bu model oldukçça romantik ve modern görünüyor.

Üstelik saç fiyonklarını sevmesine rağmen çocuksu ruhlara hitab eden bu trendi uygulamaya çekinen kadınlar için de cesaretlendirici bir alternatif oluşturuyor.
10 3

1960'lı yıllardan beri stiliyle örnek olan Brigitte Bardot, saçlarında çocuksu fiyonları oldukça sık kullanırdı. Fiyonlarla süslediği flörtöz saç stilleriyle hala bizlere ilham kaynağı olan Bardot'nun saç stilini uygulamak da çok kolay.

Saçlarınıza dalgalı fön çekin ve taç bölgesine krepe yapın. Saçlarınızı şakakların üst hizasından yarım bir atkuyruğu yapın ve fiyonlk yaparak bağlayon işte bu kadar basit!
10 4