Saç rengini korumanın 7 yolu!

Yaz aylarında denizden, güneşten saç rengi hemen akan ve matlaşan kadınlara önerilerimiz var.


Kadınların saçlarıyla ilgili bir diğer derdi de saç renklerinin akması. Saç renginizin çabuk akmasını farkında olmadan siz de etkiliyorsunuz. Saçınızı koruyacağım diye yaptığınız şeyler kimi zaman size zarar veriyor. Daha canlı ve daha uzun saçlar istiyorsanız, size birkaç önerimiz var.

Yaz aylarında güneş ışınları, havuz suyu ve tuzlu su saçlarımızı daha da etkiler. Saç rengimizin çabuk akmaması için ne yapmalı peki? İşte ELMAELMA'dan 7 öneri!
9 1

Yüzünüz için ne kadar hassas davranıyorsanız, saçlarınız için de öyle olun. Saçlarınıza en iyi şampuanı veya bakım kremini almanız onları koruyacağınız anlamına gelmez. Saçlarınız, gölgeli, röfleli veya boyalıysa içeriği doğru ürünleri seçin.
9 2

Saçlarınız daha temiz olsun diye çok miktarda şampuan kullanmayın. Bu durum saç renginizin akmasını ve saçlarınız matlaşmasını hızlandırır.
9 3

Kimyasal maddelerden saçınızı biraz olsun arındırmak ve daha güçlü olmasını sağlamak için renk koruyucu maskeleri kullanın. Saçlarınız ince telliyse kulak hizasından uçlara doğru, saçlarınız kalın ve yoğunsa sadece uç kısmına uygulayın.
9 4