Saç şekillendirirken sık yapılan hatalar!

Saçınızı şekillendirmek için çok uğraşıyorsunuz ama bir türlü istediğiniz gibi olmuyorsa, bu sık yapılan saç şekillendirme hatalarına bir göz atın!


Saçlarınızı şekillendirmek için her gün saatlerinizi harcıyorsunuz. Peki saçlarınıza hoş bir görünüm kazandırmak için uğraşırken yaptığınız hataların farkında mısınız?

Sizler için saç şekillendirirken yapılan hataları araştırdık. Bundan sonra saçınızı şekillendirirken daha dikkatli olacak ve sağlıklı görünen saçlara sahip olacaksınız!
11 1

Saçlarını banyoda yapmayı tercih edenler daha saçlarını şekillendiremeden kocaman bir hata yapıyor.

Saçlarınızdaki elektriklenmeyle mücadele ederken en büyük düşmanınız banyonuzdur, özellikle de saçlarınıza fön çekmeye ya da düzleştirici uygulamaya çalışıyorsanız.

Küçük ve havasız banyolarda saç yapmaya uğraşmak saunada saç şekillendirme çabasına benzer ve çoğu zaman başarısızlıkla sonuçlanır.

Saçlarınızı şekillendirmek için duştan çıkan sıcak su buharıyla dolu banyo yerine evin daha serin ve havadar bir odasını tercih edin.
Yatak odası iyi bir tercih olabilir.
11 2

Ruh halinize göre sürdüğünüz ruju değiştiriyorken neden saçlarınızın o günkü durumuna göre şampuan ve saç kreminizi değiştirmiyorsunuz?

Banyonuzda yalnızca 1 şampuan ve saç kremi bulundurarak herkesin yaptığı hatayı siz de tekrarlıyorsunuz.

Farklı saç bakım ürünleri kullanarak saçlarınızın ihtiyacını karşılayabilirsiniz
11 3

Kuru şampuanlar hayat kurtaran bir mucize mi yoksa saçlarınızı yıpratan bir kabus mu?

Kuru şampuan yalnızca acil durumlarda saçlarınızın kötü görünümünü önlemek için tasarlanmış bir ürün. Bu ürünü amacından saptırıp sürekli olarak kullandığınızda saçlarınız kuruyacak ve canlılığını kaybedecek.

Bu harika ürünü dozunda kullanmaya özen gösterin.
11 4