Saçlarda koyu gölge trendi nasıl uygulanır?

Her zaman doğal ve uçları güneşten açılmış gibi görünen parıltılı saçlara mı sahip olmak istediniz? O halde yeni saç trendi koyu gölgelerle tanışın!


Son yıllarda kadınların saçlarını tek renk boyanmış olarak gördük. Eski havalı balyajlar, röfleleler ve gölgeler yerini sarı , kahve, siyah ya da bakır tek renk düz saçlara bırakmıştı.

Saçlarında oldukça sık değişiklik yapan kadınlar bu tek renk trendinden sıkılmaya başladı!

Ve onların imdadına son zamanların en güzel saç trendi yetişti! Saçlara uygulanan
son trend: koyu gölgeler!
8 1

Saçlarda ince tutamlar halinde uygulanan, saçın ortasından ya da saç diplerinden başlayan gölgeler geçtiğimiz yıllarda ünlülerin rağbet gösterdiği saç stillerinin başında yer alıyordu.

Son günlerde saç tasarımcıları, kendilerine danışan her kadına farklı bir teknikle uygulanan bu saç stilini öneriyor.

Bilinen gölge boya uygulamasından daha farklı bir şekilde yapılan ve saç renginde koyu tonlardan açık tonlara doğru kademeli bir şekilde açılan koyu gölgeler en çılgın saç stillerini benimseyen kadınların bile ilgisini çekiyor.
8 2

Bu teknikle boyanan saçlar, tıpkı küçük bir çocuğun uzayan saçlarında olduğu gibi zamanla güneşten açılmış izlenimi yaratılıyor.

Saçların uçlarında doğal parıltılar yaratırken koyu gölgeler kadınları modanın kurbanı olmaktan kurtarıyor. Üstelik koyu gölgeli saçlar kadınlara rafine bir stil
kazandırırken ofis ortamı içinde ideal stil olarak lanse ediliyor.
8 3

Lily Aldridge, Jessica Alba ve Mila Kunis gibi gölge seven kumral ünlüler, saç stillerini doğal görünümlü koyu gölgelerle değiştirdiler.

Bu saç stili yalnızca koyu renk saçlara sahip esmer ve kumral kadınların uygulayabileceği bir saç stili değil.

Koyu gölge tekniğinin en güzel yanı her saç renginde uygulanabilir olması. Tek yapmanız gereken saçınızda kullanmak istediğiniz renk paletini belirlemek!
8 4