Saçlarınızı sarının yeni tonlarıyla modernleştirin!

Sahte sarışın görünümü artık demode! Şimdi moda sarı saçların koyu tonları... Eğer saçlarınızı değiştirmek istiyorsanız bu yeni sarı saç trendine mutlaka göz atın!

Saçlarınızı sarının yeni tonlarıyla modernleştirin!

Her zaman sarı saç renginin büyük bir hayranı olsak da, aramızda açık sarı tonları her zaman biraz avam bulanlar olabilir.

John Freida’nın sarı saç renginde uzmanlaşmış ismi Nicola Clarke, sarının koyu tonlarının göze daha güzel göründüğünü söylüyor. Clarke, kalın sarı gölgelerin 90’lı yılları, açık sarı tonların ise Rusları çağrıştırdığını söylüyor.

Saçların her yerine uygulanan belirgin gölgeler artık geçmişte kaldı. Açık sarı saçlarda uygulanan yeni yöntem koyu tonlarda bırakılan saç dipleri. Saçların uçlarına doğru açık sarı tonları uygulanırken saç diplerine uygulanan koyu sarı ve kumral tonları son derece doğal bir görünüm yaratıyor.

Koyu saç dipleri natürel görünümün yanı sıra saçlar uzarken diplerde oluşan kötü görüntünün de önüne geçiyor. Bu sezon saçlarınızda sarı tonları uygulamak istiyorsanız, kesinlikle sahte sarışın görünümünden uzak durmalısınız!

Modern sarı tonları, saçlarınızda güneşten açılmış hissi yaratırken, boyaların neden olduğu yıpranmış saç görünümünden kurtulmanızı sağlıyor.

Neville Hair & Beauty güzellik salonunun direktörü Jack Howard, kahverengiye yakın sarı tonuna çoktan yeni bir isim buldu : “Bronde”

Sarı (Blonde) ve Kumral (Brunette) kelimelerinin birleştirerek Bronde adını bulan Howard, yumuşak, küllü sarıları, bal rengini ve kumral tonları bu sözcükle ifade ediyor.

Yorumlar