Sağlığınız için içtiğiniz suya eklemeniz gerekenler

Suyunuza ekleyeceğiniz bu besinlerle, vücudunuz temizleyebileceğinizi biliyor musunuz?


Kendinizi iyi hissetmek ve sağlığınızı daha iyiye taşımak için vücudunuz temizlemeye yarayan yollardan biri de su içmek....

Su vücuttaki bütün zararlı toksinleri dışarı atar.Suyu elbette sade içmek bile çok faydalı ama suyunuzun içine ekleyeceğiniz birkaç besinle suyunuzu hem daha lezzetli hem de daha faydalı bir hale getirebilirsiniz.

Şimdi size sayacağımız besinlerin listesinden birini seçin ve damak tadınıza göre kendi suyunuzu oluşturun. Kısa bir notu da ekleyelim, eğer bir gece öncesinden suyunuzun içine bu besinlerden birini atarsanız, tatları daha güzel birbiriyle özleşir.
8 1

Bal: Evet bal yüsek şekerli bir besin olmasına rağmen gerçek balda bulunan şeker tamamen doğal ve bu özelliğiyle de sağlıklı bir kalori kaynağı.

Aynı zamanda ballı su şekerli içecek tüketme isteğinizi köreltir ve içine küp küp şeker koyduğunuz kalorili içeceklerden uzak durmuş olursunuz.

Fazla kilolarınızdan kurtulmak için her sabah veya hece yatmadan önce1 bardak ballı su içmeyi deneyebilirsiniz.
8 2

Limon: Limon suyu güçlü bir arındırıcı. Limon vücudu temizler ve alkalileşmesine de yardımcı olur.

Eğer vücudunuzu limonla temizlemek isterseniz, bir sürahi suyun içine ince dilimlenmiş limonları ekleyebilir ya da taze limonun suyunu suyunuza katabilirsiniz.
8 3

Nane: Nane, şekersiz suyunuza hoş bir tatlı aroma katar.

Aynı zamanda sindirimi kolaylaştırarak mideye de yardımcı oluyor.
8 4