Sağlıklı bir gece geçirmenin 10 anahtarı!

Sağlıklı ve fit bir vücut için akşam saatlerinde neler yapabilirsiniz?


Güne en iyi şekilde başlasanız bile 8 saat içinde birçok şey değişiyor.

Gün içinde yaşadığınız olumsuzların etkisini en aza indirmek sağlıklı bir gece geçirmek için yapabileceğiniz bazı şeyler var...
12 1

Evde kendi yemeğini yapanlar kilo vermede ve kilo korumada daha başarılı oluyor. Sağlıklı tariflere bakarak kendinize lezzetli bir menü hazırlayabilirsiniz.

Vücudunuzdaki şişkinliği atmak için akşam yemeğinde haşlanmış ya da buharda pişirilmiş sebzelerin yanında bir parça yağsız protein tüketmek iyi bir seçenek lacaktık.
12 2

Bitkisel çaylarla rahatlamalısınız. Sakinleştirici sıcak bir fincan bitki çayı gevşemenize yardımcı olur ve vücudunuzu uykuya hazırlar.

Biti çayları içerdikleri flavanoidler ile benzersiz antioksidanlardır. ECGC olarak da bilinen bu etken madde kansere yol açan serbest radikalleri azaltır. Ayrıca kalp hastalıklarına karşı koruyucu etki yaratırken damar tıkanıklıklarının önlenmesinde de yardımcı olur.
12 3

Geceleri yapacağınız düzenli esneme hareketleri kaslarınızı onarırken daha esnek bir vücuda kavuşmanızı sağlar. Esneklik kazanmak adına en çok tavsiye edilen, yoga ve pilates hareketleridir.
12 4