Sansayonel moda fotoğrafçıları!

En seksi kadınlar ve en tartışılacak pozlar onların objektifinden geçiyor! İşte moda endüstrisinin en tartışılan fotoğrafçıları!


Son on yılda moda fotoğrafçılığı bir sanat dalına dönüştü ve tüm artistik uğraşlar gibi moda fotoğrafçılığı da eleştirilere maruz kaldı.

En ünlü dergilerin kapaklarını süsleyen fotoğrafların sansasyonel yaratıcıları yalnızca iş hayatlarında yaptıklarıyla değil, özel hayatlarıyla da tartışmalara yol açıyorlar.

En ünlü moda fotoğrafçıları bu ünlerine sıradan çekimler yaparak kavuşmadı.

Moda dünyasının farklı yanlarını yansıtan, alışılmadık çalışmalara imza atan ünlü fotoğrafçıların hikayelerini sizler için derledik.

İşte çok tartışılan çalışmalara imza atan moda fotoğrafçıları!
8 1

Terry Richardson'un bu listenin başında olması kimseyi şaşırtmamıştır. Kışkırtıcı imajlar yaratmakta son derece başarılı olan Terry Richardson, Vogue, Harper's Bazaar, Rolling Stone gibi ünlü ve prestijli dergiler için fotoğraf çekimleri yapıyor.

Bunun yanında da Tom Ford, Marc Jacobs ve Yves Saint Laurent gibi markaların koleksiyonlarını fotoğraflıyor.

Ünlüler dünyasında ise Miley Cyrus, Rihanna, Miranda Kerr ve Ktae Upton Richardson'a poz veren isimler arasında bulunuyor.

Hakkında yapılan suçlamalarla birlikte en sansasyonel fotoğrafçı olma ünvanına kavuştu.
8 2

Yakın zamanda Richardson'a kendisine poz veren modelleri istismar ettiği suçlamalarıyla birçok dava açılmıştı.

Richardson'a suçlamaları yönelten kişiler, fotoğrafçının moda endüstrisindeki gücünü kullanarak modellerini soyunmaya ve cüretkar pozlar vermeye ikna ettiğini iddia ediyor.

Richardson'un birçok modeli taciz ettiği iddiaları da henüz bir açıklığa kavuşmuş değil.

Son olarak Miley Cyrus'un cüretkar pozlarıyla gündeme gelen Richardson'ın ne kadar ileri gidebileceği merak konusu!
8 3

En ünlü Fransız fotoğrafçılardan biri olan Guy Bourdin, 1928- 1991 yılları arasınd ayaşadı.

Koyu renkli , sürreal fakat yine de muhteşem fotoğraflar konusunda bir ustaydı. Erotik , karanlık imajları kullanarak yarattığı fotoğraf kareleriyle birçok ünlü ismi şöhrete kavuşturdu.

Bourdin, yalnızca güzel anlatımı ve kompozisyonları nedeniyle en tartışılan fotoğrafçılar arasında değil. Fotoğrafçı, çalışmalarında stilize edilmiş şiddeti de yoğun bir şekilde kullanıyordu.
8 4