2013 ilkbahar mor makyaj trendi

2013 ilkbahar makyaj trendinde öne çıkan renkler; büyülü mor ve tonları! Gözde, dudakta ve ellerde bakalım nasıl bir modayla karşı karşıyayız.


2013 ilkbahar makyajının baskın trend rengi belli oldu. Tutkuyu yansıtan renk mor makyajınızın vurgularıyla ön plana çıkacak. Morun açık tonları aynı zamanda huzurlu tonlar olarak nitelendirir. Tüm bu tonları ve kararlı moru makyajınızayansıtmaya hazır mısınız?

Bakalım bu sezon moru nasıl kullanacakmışız!
7 1

Dudaklara seksi vurgular denince herkesin aklına gelen renk kırmızıydı. Fakat şimdi farklı bir tutku söz konusu. Alışılagelmişin dışında bir dudak rengi veren yoğun mor bir rujla, kuyruklu eyelinerlarla orijinal bir makyaj stili trend.
7 2

Pembe ve lila tonları daha pastel bir görüntü isteyenler için bu sezon ön planda. Her makyajda kullanabileceğiniz bu sevimli renkler sizi yerine göre masum, yerine göre çekici ve yerine göre çok net göstermeye kararlı!
7 3

Pembenin morla karışık hali bakışlarınıza enerji katmayı garanti ediyor. sadece tek bir katla süper etkili bir çift göz yaratan göz farlarını denemekte fayda var!
7 4