Schwarzkopf Professional'dan 2015 ilkbahar/yaz saçları!

Schwarzkopf Professional’ın yaratıcı ekibi, sezonun en önemli üç trendini açıklıyor: Pearlescent Girls, Hippi Glam ve Rok Chik!

Schwarzkopf Professional'dan 2015 ilkbahar/yaz saçları!

Bakımlı kadınlar, güzelliğin en değerli, en özel ve en önemli parçası olan saçlarını Schwarzkopf Professional kuaförlerinin sihirli ellerine emanet ediyor.

Schwarzkopf Professional salonlarını ziyaret edenler,  Essential Looks Modern Stil Koleksiyonu ile 2015’in saç trendlerini yakalıyor.

Schwarzkopf Professional’ın yaratıcı ekibi, sezonun en önemli üç trendini açıklıyor: Pearlescent Girls, Hippi Glam ve Rok Chik.

Her yeni sezon ilhamını moda dünyasından alan ve yeni anahtar trendleri tüm dünyadaki kuaförlerin yaratıcılığına sunan Schwarzkopf Professional, Essential Looks Modern Stil Koleksiyonu ile her kadının kendi tarzına hitap edebilecek alternatifler sunuyor.

 

Sokağın Gücü: Pearlescent Girls

Pearlescent Girls trendi hem en sade hem de en cüretkar kadınların kullanabileceği saf renkler ve keskin çizgilerle pastel sedefin büyüleyici ve cesur bir karışımını sunuyor. Moda haftalarından esinlenerek oluşturulan yumuşak saç renkleriyle Schwarzkopf Professional ekibinin yarattığı Pearlescence serisi, zümrüt yeşilinden lavantaya, kehribar ve şeker pembesine kadar, canlı renk tonlarından oluşuyor.

70’lere Saygı: Hippi Glam

Özgürlük ve festival temasına odaklanan Schwarzkopf Professional, Hippi Glam trendi ile özgürlüğünü seven ve bunu gösteren kadınlar için hippi görünümünde modern bir etki yaratıyor. Ateşli IGORA Royal renk tonları, saçlarda her zamankinden daha incelikli bir görünüm sunuyor. Sarı tonlar, yaz sezonu saçlarına adeta güneş görmüş ten doğallığında yansımakta. Bu albenili, son derece kadınsı saç trendi çaba sarf etmeden saçlara bohem görünümü ve özgür bir tarz kazandırıyor. Hippi Glam kadınları saçlarını ister toplasın ister yumuşak ve dağınık dalgalı şekilde açık bıraksın, OSiS+ Glamination'ı kullanarak saçlarına doğru hissi kazandırıyor.

Rock Tarzıyla Özdeşleşen Ruh: Rok Chik

Rock tarzının bu yeni yorumu, cesur fakat feminen görünen kısa seç kesimleriyle kışkırtıcılığı yeniden tanımlıyor. Bu trend, kendini öne çıkarmak isteyen cesur kadınlara kırmızı veya gösterişli koyu karamel tonlardaki yoğun yansımalar ile birlikte yeni bir görünüm sunuyor. Rok Chic kadınları göz kamaştırıcı parlaklık için BC Yağ Mucizesini kullanarak mükemmel bir dokunuşla saçlarında heyecan verici canlılık yaratıyor.  Bu haliyle saçlar kesinlikle baş döndürecek!


sac-2015-bahar.jpg

Yorumlar